Walek chodzil do konca w silniku, Nie znam sie za bardzo na tym jak go sprawdzic cy jest dobry.
Walek chodzil do konca w silniku, Nie znam sie za bardzo na tym jak go sprawdzic cy jest dobry.
Załącz kilka dokładniejszych fotek to go obejrzymy i może doradzimy coś Koledze :wink:Napisał Mlody189
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Ogolny przeglad kzywek na walku oraz dokladne pomierzenie ich suwmiarka dadza obraz w jakim jest stanie :wink:
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Na zdjeciu nie wyglada to zle. Tam chyba jakies lozyska sa.? w jakim sa stanie? Mysle ze jak bedzie potrzebny to odezwe sie za 2-3 dni. Mozesz dac namiar np nr tel czy gg... Czy ta Zamosc - tam gdzie mieszkasz to wioska w powiecie ostroleckim?
moje GG 10231468 naj lepiej tak po 17 czesto jestem na niewidocznym. A mieszkal w dokladnie w Bożym Darze to miejscowosc oddalona okolo 10km od Zamościua pow. Lubelski
Miałem ostatnio kapitalny remont silnika, bo wytarła się jedna z krzywek. Z własnego doświadczenia mogę napisać:
1. Jeśli chodzi o używki, to nie wymienia się samego wałka tylko razem z „głowiczką” (wałek musi być wpasowany do panewek).
2. Nowy jest raczej nie do kupienia (chyba, że ktoś ma ze starych zapasów) i ja oddałem wałki do regeneracji w profesjonalnym zakładzie (jeden z najlepszych na śląsku), przemierzyli je i zregenerowali. Za sprawdzenie i regeneracje jednej z krzywek zapłaciłem 140zł (dostałem na to gwarancje). Jeśli krzywka dobrze będzie napawana, to nic się nie powinno z tym dziać.