uuu szkoda.. ale nastepne auto to tez bedzie bella ?![]()
uuu szkoda.. ale nastepne auto to tez bedzie bella ?![]()
WspółczujęWidok nieciekawy...
155, nic innego nie wchodzi w gre
Oj naprawdę szkoda takiej zajefajnej maszyny a już tak mało ich jeździ ja pod M1 jestem bardzo często tylko tych alfiątek tam brakuje, a kto jest chętny na orszak weselny w teraz w sobote Babus sie żeni i chce ten dzień wspominać jak najmilej i prosi o pomoc co wy na to ja i kilku chłopaków z rudy lecimy orszak jest w Olkuszu. Dawac znać jak coś to się zbierzemy większą grupą i lecimy na Olkusz w sumie nie jest tak daleko chłopakowi sprawimy trochę radości a i my będziemy mieli niezłą frajdę co Wy na to ????????
ja juz weekend niestety mam zaplanowany jade na 2/3 dni na pławniowice albo Zielona , a chetnie bym przyjechal . Ale i tak najlepsza impreza to bedzie Summer cars party sylvek zbieraj ekipe z rudy slaskiej i my z zabrza razem sie tez jakos umowimy i razem ruszymy![]()
A może ktoś jest chętny na zlocik w Tychach 4.09 co wy na to ja jade posiedzimy pogadamy zrobimy grilla.
Ja nie wpadnę w ten weekend bo mam od dłuższego czasu wyjazd zaplanowany. A tak nawiasem to miałem małą stłuczkę i nie mam czym póki co ;/
Nie no następny co belle obija co wy robicie tym pięknym autkom ????????![]()
hmmm...jakby nie moja wina ;p ale już części są załatwione zaraz będę jechał po nie więc na następny na pewno wpadnę. na ten nie dam rady bo tak jak wspomniałem jadę w góry
ktoś będzie w niedzielę ?