poniak, jak uda Ci się pozbyć tej "gumowej" wartwy to napisz jakim środkiem to zrobiłeś i najlepiej foto jak wygląda ten plastik po operacji.
dzięki
Adam
poniak, jak uda Ci się pozbyć tej "gumowej" wartwy to napisz jakim środkiem to zrobiłeś i najlepiej foto jak wygląda ten plastik po operacji.
dzięki
Adam
Spoko dam znać w tym temacie jak coś.![]()
No i próbowałem denaturatem - nic nie idzie. Najlepiej szło jeszcze mleczkiem CIF, ale też nie tak jak powinno.Będę testował inne środki żeby to zmyć.
Próbowałem:
- CIFem (najlepszy jak narazie)
- denaturatem
- benzyną ekstrakcyjną
- zmywaczem do paznokci (nie polecam, zostawia ślady na plastiku. Ale na szczęście udało mi się je zlikwidować polerką.)
Myślę nad rozpuszczalnikiem NITRO, ale boję się trochę tego. Może na kawałku spróbuję gdzieś z tyłu.
Sorki że post pod postem.
nie przepraszaj, tylko w poście po prawej stronie na dole masz opcje "edytuj"
i po prostu dopisujesz![]()
Wiem ale chciałem żeby inni widzieli że nowy post jest. Bo tak to by nikt nie przeczytał.![]()
o jejku jejku ;p
Nie rób OT i nie nabijaj se postów.
Hehe zawsze mam ostatnie zdanie xD
mi na postach nie zależy ;p a nabijać to nie powiem, kto pisze post pod postem żeby ludzie widzieli ;p
żarcik![]()
Hehe dobreOK spoko.
![]()
Witam. To jest mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość.
Ja czyściłem tą gumę chusteczkami nawilżanymi do czyszczenia mebli kupionymi w Biedronce (coś około 5pln za 80szt). Nie wiem dokładnie jak się nazywają ale dzięki nim kółka wokół nawiewów wyczyściłem w kilka minut bez większych problemów, tak samo z panelu klimatyzacji. Efekt super. Zacząłem również czyścić uchwyt od drzwi. Powoli schodzi.