Młyn, to jest delikatnie powiedziane. Nasuwa mi się kilka dosadniejszych słów.
Jestem za podziałem na modele w ramach bazaru.
Jesli przykleimy temat u nas, też się będę cieszył.
Młyn, to jest delikatnie powiedziane. Nasuwa mi się kilka dosadniejszych słów.
Jestem za podziałem na modele w ramach bazaru.
Jesli przykleimy temat u nas, też się będę cieszył.
Ja bym jednak drążył temat podzielenia bazaru, bo taki wątek kupię/sprzedam trzeba na bieżąco moderować. Oczywiście co by wywalać oferty nieaktualne i posty kilku przybłędów którzy będą komentować sprzedawany towar.
spogladalem na forum www. afaowner.com i tam maja podzielone, bynajmniej sprzedarz aut na modele ale z czesciami tez tak mozna zrobic zwlaszcza ze na naszym forum jest jednak dosc duzy przemial tych czesci , to taka podpowiedz dla was opiekunow tego forum
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
Jeszcze niedługo będzie miał okazję coś tylnonapędowego rozwalić![]()
A ja zastanawiam się, czy trzeba robić aż tak duże zmiany.. Podział na kupię/sprzedam cały czas funkcjonuje, wystarczy odfiltrować tylko ten prefiks który nas interesuje. Co do podziału na modele to tutaj jest już gorzej. Załóżmy, że wchodzę w bazar, nie szukam nic konkretnego ale chciałbym wyświetlić wszystkie graty do 33. W zaawansowanym wyszukiwaniu wpisuję 33 i wyszukiwara wypina się na mnie d.. - "The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search: 33"
Jak dla mnie wystarczyłoby umożliwić wyszukiwanie po modelu, jako słowie kluczowym i to byłby krok milowy naprzód, bo póki co to nie widze sensu wchodzić w ten bajzel![]()
I jak zwykle temat umiera śmiercią naturalną.