Dziś zarejestrowałem pięknotkę i zamówiłem ramki klubowe do obu pięknotek. Przy okazji mam pytanie jak długo będę czekał na rameczki??
Trochę pewnie poczekaszJa zamawiałem w środę chyba i zamówienie jest dalej w toku, a konkretniej nie zostały jeszcze wysłane. Osoba za to odpowiedzialna, kontaktowała się drogą mailową i tłumaczyła opóźnienie faktem, że w weekend jedzie na walkę Adamek vs Kliczko. Ale dziś już mogłyby zostać wysłane wg. mnie
![]()
No to mogli by się uwinąć. Bo ja mam starą jakąś jeszcze w dodatku pościąganą paskami by tablicy nie zgubić
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
A i zamówiłem sobie dwa breloczki http://allegro.pl/aso-breloczek-alfa...810525888.html
niby nic ale delikatne i mają to coś.
Brelok w porządku
A ja dałem lekko ciała, bo jak zamawiałem ramki to mogłem sobie smycz też kupić i w jednej przesyłce by przyszła
Samej smyczy nie opłaca się zamawiać, bo drugie tyle za przesyłkę. Z resztą za ramki też, ale ramki większe gabaryty mająA smycz można za 5zł listem wysłać
![]()
teraz widzę że i ja dalem ciala z tym brelokiem. teraz dopiero zauważyłem Pendrive'y klubowe a to doskonale by pasowało. No cóż uczymy się cale życie a i tak głupimi umieramy
Pendrive'y dzisiaj "wystartowały" dopieroChodzi mi o temat z zapisami na nie
![]()
Mi ramki jakoś w 2 dni doszły, aż się sam zdziwiłem że tak szybko.
Kolejny dzień dopieszczania BELLI. Wyczyściłem zmieniarkę CD, podłączyłem kabelek do skanowania i wykasowałem dwa błędy. Mam ECUSkan i nie bardzo wiem jak uruchomić wykresy. Jak ktoś wie to dajcie znać. Oprócz tego wywaliłem zestaw głośnomówiący - szpecił wnętrze i wymyłem cały kokpit. Teraz wchodząc należy zdejmować butki na zewnątrz.
Odebrałem dzisiaj po południu rameczki z poczty. Oczywiście nie mogłem czekać do soboty i założyłem oba komplety na obie pięknotki. Jutro jak starczy mi czasu biorę Belle w plener i robię zdjęcia.