Bardzo dobry pomysl z postem na lpg-forum - w dniu dzisiejszym stworzylem nowy temat w zakladce "Zlece". Jak tylko otrzymam konkretne odpowiedzi to napewno dam wam znac i poprosze o wasza opinie.
Koledzy - prosba o wypisanie komponentow ktore w chwili obecnej uwazane sa za najlepsze na rynku tak bym mial porownanie i wiedzial o jakie komponenty pytac. Innymi slowy, w jaka instalacje powinienem zainwestowac w mojej AR 2.5 V6 tak by zalozyc to co w chwili obecnej najlepsze/najbardziej optymalne. Jezeli znacie przyblizone ceny tych komponentow to bardzo prosze o ich uwzglednienie.
Nio niestety jest bardzo duzo racji w tym co napisales. Ja bardzo czesto podrozuje na trasie Mielec - Łódź - Mielec. Trasa ma dlugosc 260 km a moj czas przejazdu to 3 godziny. Niestety jazda 20 letnim Nissanem z predkoscia 140 km/h napewno do ekonomicznych nie nalezy. W tym tygodniu mam troche czasu wolnego wiec napewno zajme sie instalacja w Nissanie. Niestety wstyd sie przyznac, ale nie pamietam kiedy ostatnio robilem cokolwiek w moim Nissanie
- Muciek