Nie. Tam powinno być poziomowanie świateł. A u mnie jest ASR, który chyba standardowo koło konsoli środkowej obok właśnie przycisku ewentualnego przycisku City, ale to w automacie. Pisałem, że moja Alfa jest zaskakującaA co do montażu szyb elektrycznych z tyłu, to od razu walnę klimę automatyczną, bo mam czujnik nasłonecznienia podłączony hehe i z wersji Progression zrobię Distinctive
![]()
Ostatnio edytowane przez toyfel ; 24-09-2011 o 21:55
Distinctive miały jeszcze elektryczne szyby z tyłu
A i tak po wymianie panelu klimatyzacji bez osiowania proxy się nie obejdzie...
przycisk set z przyciskiem komputera mi sie pogmatwalyu mnie asr jest w okolicy hamulca recznego i obok zaslepionego przycisku (u kumpla ten zaslepiony to city)
No to nie jest problemem, bo wiązkę do sterownika szyb podciągniętą już mam heh a osiowanie się zrobi przy użyciu AlfaOBD chyba. Może o to chodziło producentom naszych Alf, że każdy może dokonać odpowiedniego upgrade'u i dołożyć sobie to i owo heh a tak na poważnie to na co mi elektryka z tyłu, jak jeżdżę tym cudem tylko i wyłącznie z przoduDistinctive miały jeszcze elektryczne szyby z tyłu
A i tak po wymianie panelu klimatyzacji bez osiowania proxy się nie obejdzie...a mając klimę, kto używa otwierania szyb, zwłaszcza tych z tyłu??
noooo tak, do przewiewki ja otwieram przednie z pilota, bo z tyłu nie bardzo chce mi się kręcił gałą![]()