Jeszcze nie robilem ale i tak wyszlo wiecej mam120koni i 316 momentu
Jeszcze nie robilem ale i tak wyszlo wiecej mam120koni i 316 momentu
Dopisz mnie teżzobaczę co w silniku piszczy
(znajoma z Toledo też by mogła podjechać jak coś?)
Jeszcze gdy nie miałem Alfy jeździlem Civiciem i grupowo z japansquadu z Częstochowy pojechaliśmy do Poczesnej(koło Czwy) w 10osób i pomiar kosztował nas po 50zł.
Więc myślę, że też to jest dobra propozycja, wykresy wychodziły w miarę prawidłowo.
W Tarnowie też, 5-10 samochodów i po 50zł wychodzi pomiar![]()
Chodziło mi o to żebyście podzwonili/pojeździli po hamowniach bo z tego co wiem to jest to normalna cena jak zaklepujesz hamownie na więcej samochodów![]()
Witam , w 4turbo pojedyńcze chamowanie kosztuje 150 zł . Jak jest organizowany dyno day to cena jest za godzinę , w zależności ile aut zostanie zchamowane . Kolega mi mówił że w godzinę jest w stanie schamować 3-4 auta które będą przygotowane (tj. wkręcone haki do holowania i takie tam ) uprzedza jednak że jak auto jest niskie na maxa to zabiera więcej czasu (podkłądanie desek i takei pierdoły ) za ok 2 godziny będe znał konkretne ceny kto nie będzie spał będzie wiedział . ale IM WIĘCEJ AUT TYM NIŻSZA CENA .A i jeszcze jedno dyno day organizowany jest raczej w sobotę i jest miejsce na spot pod firmą :]
Dzwoniłem do Aligatora (DynoSoft) koszt hamowania to 80zł (przy grupie 10-15 samochodów)
Digi Tech też życzy sobie 80zł (jeżeli jest powyżej 8 samochodów).
4 turbo zostawię czisiemu do sprawdzenia![]()
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 30-09-2011 o 14:07
super robota.. zobaczymy cenę 4turbo i wynierzemy wspólnie
..aczkolwiek nawet jakby 4turbo miało wyjść trochę drożej
to i tak byłbym przekonany do nich.. wiele pozytywnych
opinii mnie do nich ciągnie ;P