Spujż na pogode.... cały czas kur.. pada.. dziury robia sie momentalnie a drogowcy nie łatają bo jak ...?![]()
Spujż na pogode.... cały czas kur.. pada.. dziury robia sie momentalnie a drogowcy nie łatają bo jak ...?![]()
Rosik jak chcesz to pożyczę ci taczke - taka fajna z blachy 3mm, tylko będziesz musiał sobie kółko załatwić bo się "ruda" nim zajeła, poprostu zostala już sama guma i troszke ze śróbek, pewnie dojazdówka od 155 bedzie pasowała, a no i lopate tylko że trzonka brak a nowej babcia tak szybko nie odda![]()
hehe wspólnymi siłami damy radęjak za dawnych dobrych czasów, kiedy Papa Bierut czuwał
DD
Hehe ciekawe jakby taczka na alufeldze wyglądałaMógłbym w MTV zrobić program - Pimp my taczka :mrgreen: Może nawet Xibit by przyjechał
A co do dziur to już nie narzekam - niektórzy naprawde mają gorzej:
![]()
co ty gadasz Rosik toż to parking podziemny jednopojazdowy a wlaściwie podwodny i pewnie jeszcze Twojej konstrukcji bo ktoś stawiał na Twoim miejscu :mrgreen:Napisał Rosik
hehehe nie Marcin, to myjka bezdotykowa :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: spytajcie Kubasa on się najlepiej zna na dziurach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na zdjęciu jak zwykle maluszek źle potraktowany![]()
Grunt w tym , że moja niunia będzie unikać małych dziurek , a szczególnie takich jak na zdjęciu
![]()
![]()
Unikac małych dziurek....jak jej nie zaówazysz to sie w nią wpierniczysz...![]()
ja wczoraj na ...Komuny Paryskiej jak dobrze pamiętam wpiepszyłem sie w dziure co efektem było rozwalenie mi opony...
miałem czekac na władze ale niestety kuzna mac nie mieli czasu i musiał bym w h..czasu czekac a było dosc puzno...![]()
![]()
pierd.. polskie drogi....
uuu ale Kubas mam nadzieję że autkiem służbowym to było, a nie Niunią![]()
Bellą... ciężarówką to bym nawet tej dziury nie poczuł.... :roll: