8) ten ekran jest dotykowy?
Marcins, ja to radio kupilem za zlotowkewiec nie wybrzydzam. Jest rownie "urocze" jak u kolegi - ale lepszego nie ma sensu montowac, bo punciak ma fabryczne glosniki 10 cm, wiec i tak nie zagra, chocby sie skichaly.
8) ten ekran jest dotykowy?
Marcins, ja to radio kupilem za zlotowkewiec nie wybrzydzam. Jest rownie "urocze" jak u kolegi - ale lepszego nie ma sensu montowac, bo punciak ma fabryczne glosniki 10 cm, wiec i tak nie zagra, chocby sie skichaly.
Ekran TFT dotykowy podnoszony elektrycznie.Dali nawet rysik chociąż nie wiem po co bo palcem wygodniej.Podejrzewam że właśnie ekran to najdroższy element tego radia bo jest dobrej jakości.Laser pewnie wysiada szybko bo jest wymieny, w postaci skrzyneczki wewnątrz, zamocowany 4 śrubkami.Dobrze czyta z pendrive'a więc tego będę używał.Napisał adasco
Może nie potrzebnie to piszę ale w necie nic nie ma temat tego modelu, a ja jestem narazie pod wrażeniem chińszczyzny. Ale powoli mi przechodzi![]()
Czy to Punciak, czy też Alfa w samochodzie nigdy dobrze nie zagraNapisał adasco
![]()
![]()
Dlatego do samochodu, wystarcza najtańsze radio.
...i tu się bardzo mylisz :wink:Napisał BartekL
co do zakupów - zgadzam się że wszystko jest kwestią potrzeb ...i dopasowania do reszty systemu
Teraz w planie głośnieki na tył bo mam tylko w dzwiach. Tu oczywiście sądzę że tylko markowe, a jako że nie mam wielkich wymagań to najtansze powinny grać chyba dobrze.Myśle nad takimi:
http://allegro.pl/item341688525_blau...ower_240w.html
obserwator737, no rzeczywiście. Zagra bardzo źle, lub tylko źle![]()
ok , trwaj w takim przekonaniuNapisał BartekL
ujme to tak - jaki samochod, takie radio - oczywiscie mowie o sobie.Napisał obserwator737
Marcin, co do brzmienia - to jednak musisz przyznac, ze nawet najdoskonalej udzwiekowiony samochod nie zabrzmi tak, jak dobrze rozstawiony sprzet w optymalnym akustycznie pokoju.
dobre car audio zagra lepiej niż niejeden system domowy i zblizy się do wybitnych systemów domowych ...wszystko kwestia doboru i zestrojenia komponentów
btw , w naszym mieście jest instalacja car audio za ok 100kzł w aucie za jakieś 15kzł ...byłbyś bardzo zaskoczony tym co potrafi bez względu na to czy byłby to drugi fortepianowy Szopena czy coś z toczących się kamieni![]()
I nawzajem. Radzę poczytać trochę o dźwięku w aspekcie technicznym.Napisał obserwator737
A o jakim systemie domowym mówisz? Zestaw kina domowego za 3000zł?Napisał obserwator737
Technicznie nie możliwe jest żeby w samochodzie można było poczuć się jak w sali koncertowej. W domu jest to możliwe.