podpinając się pod tematile kosztuje filtr kabinowy do 156? bo trochę nieciekawe mam powietrze z tej klimy...
podpinając się pod tematile kosztuje filtr kabinowy do 156? bo trochę nieciekawe mam powietrze z tej klimy...
http://moto.allegro.pl/search.php?st...9237&country=1Napisał provokator
Jak kupujesz filtr do klimy to lepiej wydać trochę więcej ale kupić filtr z węglem aktywnym
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
ma się rozumieć - ale to i tak groszowe sprawy :mrgreen:
no faktycznie grosze, w takim razie muszę zamówić - dzięki za pomoc
Jeżeli jesteś ze Śląska to proponuję części używane z Przyszowic k/Gliwic,mają tam spory skład między innymi do Alfy,wystawiają też części na allegro,szukaj tam użytkownika ROBCAR 2007
lub ROBCAR 2004,gdy pojedziesz do Przyszowic jest tam też kilka innych placówek tego typu wszystkie przy głównej drodze na Knurów,gdybyś chciał chętnie opiszę jak tam trafić.
Witam powracając do tematu porónałem węże do klimy z alfy 156 2.0TS z roku 99 i 98 i są zupełnie rożne. Natomiast pojawił się inny problem zamontowałem brakujęce części
( węże osuszacz ) uzupełniłem czynnik a klimka nie chłodzi tak jak powinna (prawie wcale),
rórka od hlodnicy do osuszacza tylko do połowu jet zimna o dalej tylko letnia nie wiem co jest grane niby elektrycznie wszystko ok sprężara działa. Nie mam pojęcia o co może chodzić
To tak by wyglądało, że jest gdzieś przytkany układ.
Witam, zgadza się był przytkany układ a dokładnie jakiś zawór rozdzielający pod kokpitem.
Teraz moge się delektowac chłodem wewnątrz mojej alfy.