Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Temat: Amortyzatory tylne

Raulcarlos
    Gość

Domyślnie

tak na szybko:ja też kupiłem owe gumy na allegro w cenie 100 zł iz tego co pamiętam nie było tam słowa o oryginale.Mając teraz wyciągnięte stare porównałem je z kilkoma gumami do innych marek samochodów(katalogi i gdy były podobne sprawdzałem na magazynie na zywo,gdyż pracuję w hurtowni motoryzacyjnej).Więc napiszę raz jeszcze,wręcz identyczne ma fso.Poza tym wg katalogu fiata same gumy nie występują,wiec oryginały być to nie mogą.Co do demontażu stabilizatora,jak najbardziej masz rację z tą różnicą ze wystarczy zawieszenie trochę opuscić.Jest trochę ciasno,ale mój mechanik dał radę(byłem cały czas przy tej operacji)

ViP Ogier Avatar DANIEL166
    Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

dzieki z odpowiedz , ja zobacze ile kosztuja gumy do FSO , jezeli będzie duża roznica ,pomiedzy tym co kupiłem na allegro , to zrypie tego super sprzedawce , napisał że oryginały a takich nie ma!!!!! teraz wychodzi szydło z wora ,

Jurcio_8v
    Gość

Domyślnie

Dzięki Raulcarlos, będę z tym za niedługo walczył.
    A co do gum, to czy kupowaliście może te: http://allegro.pl/item348411430_podu..._oryginal.html

Mają do mnie dojść na dniach więc zobaczymy jakie z nich oryginały...

Pytanko trochę off-topic:
    Macie może jakiś skuteczny sposób wybicia zapieczonego sworznia ze zwrotnicy? (na założenie czeka komplet nowiutkich wahaczy i amorów :mrgreen: )

Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

dokładnie u arekautko tak jak w linku , TYLE ZE TERAZ POD GUMAMI JEST CHYBA NA PODPUCHE KAWAŁEK WORKA NIBY ORYGINAŁ . A co do wybijania sworzni , to są takie specjalne widełki wciska się między sworzeń a wachacz ,delikatnie puka , podważa i wyskakuje , a nie jak widziałem jednego pana jak napierdal,,, aż całym samochodem rzucało. i jeszcze mówi podłórz pan deskę żeby gwintu nie uszkodzić .

Raulcarlos
    Gość

Domyślnie

Hmm,te gumy które ja kupowałem przyszły w zwykłych woreczkach,bez żadnej numeracji.Próbowałem nawet wczoraj z ciekawości zlokalizować gościa co mi to sprzedał na allegro(szukałem ogłoszenia z tymi gumami)ale ślad po nim zaginął

Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

Jest dalej , nazywa sie :arekautko

Jurcio_8v
    Gość

Domyślnie

No to gumy przyszły, wyglądają na jak najbardziej oryginalne. Dokładnie jak na zdjęciu sprzedawanego towaru. Tak więc chyba warto...

Raulcarlos
    Gość

Domyślnie

Zwracam honor,rzeczywiscie te gumy wygladaja dobrze....http://www.allegro.pl/item348411430_..._oryginal.html ja kupiłem nie u tego sprzedawcy(były troszke inne).Dziwi mnie tylko fakt ze faiat takich gum nie ma w swoim katalogu!!!Wczoraj byłem w firmie i przewertowałem katalogi drukowane jak i elektroniczny:/

Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

na allegro jest jeszcze TANIFIAT , oni mają cały stabilizator czyli pręt z obejmami i gumami komplet , pisałem do sklepu i powiedział że to jest oryginał http://moto.allegro.pl/item345804522....htmloryginał nr aukcji345804522

Techno
    Gość

Domyślnie

Gumy które kupił Jurek 8V są jak najbardziej oryginalne z Fiata Pandy - przód :!: