Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 11 z 11

Temat: Niefabryczne combo (GPS, tlefon, Radio, CD,itd), a realia montażu

rYKU
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał wheelerwasp02 Zobacz post
    Poza tym osobiście uważam że Peying nie jest i nigdy nie będzie marką która dorówna tym najbardziej znanym.. jedyną ich zaletą jest cena.. ale tym wszystkiego nie nadrobią..

Polecam dobrze zapoznać się z rynkiem.. i myślę że warto dołożyć parę stówek i mieć pewność i satysfakcję z zakupu.. i przydałoby się patrzeć też nieco na design samego panelu bo jakby nie było jest to najbardziej widoczna rzecz w aucie jak to zamontujesz

Kolego ja nie wiem co ty chcesz od tego peyinga
    wg mnie wygląda nieźle, jezeli chodzi o funkcjonalnosc to mnie chodzi przede wszystkim o GPSa, MP3 i mozliwosc sterowania telefonem z tego panelu (ksiazka, wywoływanie połączenia itd). Filmow ogladał nie będe bo to jest niebezpieczne!
    A jezeli chodzi o Nawigację to własnie dlatego chcę miec sterowanie w kierownicy, zeby nie szukac na pulpicie funkcji tylko przełączać przyciskami kiery...
    Czyli pozostaje kwestia przycisków kierownicy. W 159 s ąstrzałki we wszystkie strony swiata, ale jesli będzie trzeba to cos wymyslę. Tylko zeby dało sie podpiąc obsługę z koła, bo bez tego to już nie będzie to samo :/

Także kolego Dzixon, jak to jest z tym sterowaniem, bo Łobuz słusznie zauważył że w opisie urządzenia nie ma takiej opcji...?
    Z twojej wypowiedzi wnioskuje ze ze tobie ktoś ten adapter przerabial, ale w jakim zakresie?
    Ingerujac tylko w przewody czy również w urządzenie?

Couoreventi - takie urządzenie to było by coś , ale z drugiej strony słuszna uwaga weelerwasp02, ze za duzo funkcji w jednym rozprasza!

edit:

Dodaje symulację (fota wnętrza alfy z allego bo nie chciało mi sie pójść zrobić zdjęcia )
    Jakby się uprzec mozna sobie nawet okleić tą czarna ramkę srebrną folią
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	nawisymulacja.jpg
Wyświetleń:	461
Rozmiar:	77.2 KB
ID:	37445  
    Ostatnio edytowane przez rYKU ; 24-10-2011 o 21:28