Kolego ja nie wiem co ty chcesz od tego peyinga
wg mnie wygląda nieźle, jezeli chodzi o funkcjonalnosc to mnie chodzi przede wszystkim o GPSa, MP3 i mozliwosc sterowania telefonem z tego panelu (ksiazka, wywoływanie połączenia itd). Filmow ogladał nie będe bo to jest niebezpieczne!
A jezeli chodzi o Nawigację to własnie dlatego chcę miec sterowanie w kierownicy, zeby nie szukac na pulpicie funkcji tylko przełączać przyciskami kiery...
Czyli pozostaje kwestia przycisków kierownicy. W 159 s ąstrzałki we wszystkie strony swiata, ale jesli będzie trzeba to cos wymyslę. Tylko zeby dało sie podpiąc obsługę z koła, bo bez tego to już nie będzie to samo :/
Także kolego Dzixon, jak to jest z tym sterowaniem, bo Łobuz słusznie zauważył że w opisie urządzenia nie ma takiej opcji...?
Z twojej wypowiedzi wnioskuje ze ze tobie ktoś ten adapter przerabial, ale w jakim zakresie?
Ingerujac tylko w przewody czy również w urządzenie?
Couoreventi - takie urządzenie to było by coś, ale z drugiej strony słuszna uwaga weelerwasp02, ze za duzo funkcji w jednym rozprasza!
edit:
Dodaje symulację (fota wnętrza alfy z allego bo nie chciało mi sie pójść zrobić zdjęcia )
Jakby się uprzec mozna sobie nawet okleić tą czarna ramkę srebrną folią