Cześć,
Dokladnie przyda sie mala przestrzen, generalnie auto dla 2 osób + mały pies
Zobaczymy czy uda sie znaleźć jakiś ładny egzemplarz. Zawsze pozostaje 159. Ale teraz bardziej chciałem coś do zabawy.
Cześć,
Dokladnie przyda sie mala przestrzen, generalnie auto dla 2 osób + mały pies
Zobaczymy czy uda sie znaleźć jakiś ładny egzemplarz. Zawsze pozostaje 159. Ale teraz bardziej chciałem coś do zabawy.
Ostatnio edytowane przez parano ; 27-10-2011 o 19:14
W przypadku 159 bedziesz mial wiekszy wybor, co jezeli sie Tobie spieszy ma spore znaczenie. Jezeli jednak nie musisz miec praktycznego auta to ja zdecydowanie uzbroilbym sie w cierpliwosc i szukal Brery. Najlepiej czerwonej :-)
Właśnie miałem praktyczne auto i w zasadzie doszedłem do wniosku, że niezwykle rzadko korzystam z jego atutów.
W zasadzie to chyba last call żeby kupić coś do zabawy, bo pewnie niebawem będę potrzebował czegoś praktycznego i wtedy może być już problem z zabawką![]()
Z doświadczenia powiem Ci, że przejażdżka kilkaset kilometrów, żeby zobaczyć dobrze wyglądający tylko na zdjęciach bolid mija się z celem. No chyba, że sprzedaje autentyczny pasjonat z kasą (w przypadku Brery).
Lepiej poprosić kogoś na miejscu, bo już nawet pobieżny ogląd średnio zorientowanego użytkownika AR (najlepiej Brery, ale z tym będzie ciężko) da Ci obraz sytuacji. Na zdjęciach i przez telefon jest OK, a na miejscu się okazuje, że nawet nie można się przejechać.
A jak już znajdziesz coś godnego uwagi, to weź ze sobą kogoś, kto Ci poleje łeb zimną wodą. Profilaktycznie.
I nie żałuj kasy na sprawdzenie w jakimś pewnym miejscu. Kwota, jaką chcesz wydać wręcz do tego zobowiązuje.
Bo co innego kupować 12 letnie 156 za tysionc pincet sto dziewincet, a co innego Brerkę za pięć dyszek.
Nie spiesz się i przygotuj na długie poszukiwania (jeżeli chcesz być szczęśliwym posiadaczem AR), bo podaż takiej konfiguracji jest znikoma.
A jak nie masz czym jeździć, to mogę Ci wypożyczyć jakieś V6.
I jeszcze raz - ?na co patrzeć kupując AR? NA WŁAŚCICIELA!
A teraz przejrzyj europejski rynek tej konfiguracji i jeszcze raz przelicz budżet.
Chciałbym napisać Amen, ale nie wiem, czy wypada ;-)
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Koledzy, dzięki za pomoc.
Z całą pewnością jeżeli coś mnie zainteresuje zawitam do ASO.
No właśnie problem z podażą tego modelu w PL jest spory, ale pewnie popyt też nie za duży.
Szerszeń dzięki za propozycję, aż tak źle nie jest zawsze są Solarisy
Mam nadzieję, że dobre ceny bo popyt mały, ale pewnie tak niestety nie jest.
Jeżeli chodzi o ksenony to też by się przydały, jednak to spojrzenie na zwykłych światłach nie wygląda za ciekawie.
Panowie
Czerwona stoi w Krakowie, akurat niebawem się tam wybieram, może uda się przy okazji oblookać.
Nie zamierzam się poddawać, dzisiaj widziałem czerwoną bellę na mieście. No i niestety nic mi się już nie podoba, czas na poważnie rozpocząć poszukiwania......
Jeszcze jedno pytanie co lejecie, 95 czy 98? ... Oczywiście do 3.2 jts bo to jedyna konfiguracja jaką biorę pod uwagę
ja sprzedalem Mito i teraz tez poluje na Brere,2.4jtd albo 3.2jts,narazie to najbardziej mi siadla ta, http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-s...C21160107.html
Ta czerwona z Polinaru w Krk jakas podejrzana mnie sie wydaje