Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Temat: Lamborghini Gallardo

Kosiar
    Gość

Domyślnie

piękne Lambo a dźwięk silnika to zapewne istna opera , przyspieszenie nie do opisania a jazda po zakrętach ahhh pomarzyć nam zostało

Zun
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Grzegorz83
    Cytat Napisał Zun
    Ciekawe , który z was by tu się odwarzył takie herezje walic gdyby się wam zdarzyło przejecha takim almbo to jedne z najbardziej uszczesliwiajacych wlascicieli wózków na świecie
    Mając tyle kasy, żeby kupić Gallardo, kupiłbym 8C i Quattroporte.. Jeździłbym nimi po mieście 30 km/h i był najbardziej uszczęśliwionym właścicielem na świecie..
    8C bys kupil , w podstawowej wersji , ale na quattroporte by Ci juz nie starczylo. Zostalo by Ci conajwzyej na dobrego szampana (gallardo to mniej wiecej rownowartosc 8C ). Co do porownania 8C z Gallardo - zgodze sie , 8C jest znacznie ładniejsza od Gallardo , mam jednak wrażenie , że więcej radochy miałoby się z lambo. Ale takie dylematy mnie nie dotyczą - ale chciałbym staną przed tym trudnym wyborem :mrgreen: kupic lambo czy 8C :mrgreen: he he he

Grzegorz83
    Gość

Domyślnie

Wydawało mi się, że Lambo musi być droższe.. No to cóż - kupiłbym tylko 8C..

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Ja jednak przy takim wyborze między 8c a Lambo to tylko Lambo

Zun
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    Obawiam się , że w konfrontacji lambo vs alfa lambo pokazalo by wyzszosc. Z tego co wiem , to 8C jest bliźniaczką ferrari z klasycznym układem silnik-napęd. Nie umywa się to do rozwiązań lambo . Lambo zresztą zawsze było lepsze od ferrari , to kawał niesamowietej zabawki. Mało co może się równać z produktami tej marki. Nawet "tani" gallardo powala Ale 8C ładniejsze . Ale postawie kropke nad i dopiero gdy stane przed tym wyborem :mrgreen:

Grzegorz83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    Cytat Napisał Zun
    Obawiam się , że w konfrontacji lambo vs alfa lambo pokazalo by wyzszosc.
    Odejdźcie z tego forum, HERETYCY!!! :mrgreen:

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

8)
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Grzegorz83
    Cytat Napisał Kosiar
    Cytat Napisał Zun
    Obawiam się , że w konfrontacji lambo vs alfa lambo pokazalo by wyzszosc.
    Odejdźcie z tego forum, HERETYCY!!! :mrgreen:
    dlaczego heretycy , alfa jest szybka piękna itd no ale lambo a 8c to dwa typy różnych aut lambo to klasa samochodu o wiele wyższa niz 8c

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Lambo to auto dla każdego , wystarczy mieć $$$ aby je kupić

...8C to auto dla wybranych , wyznacznik prestiżu , pozycji , nie da się go oficjalnie po prostu kupić

nie ma co dyskutować o tym co jest lepsze - kazde z nich służy do czegoś innego

gdyby obydwa te samochody miały przejść test w okolicach Hotel De Paris - zapewniam że na Lambo mało kto by spojrzał... to po prostu masowy produkt

na trasie Gallardo objechałoby 8C ...i co z tego ? i nic , dłubany japończyk objechał by obydwa i jakoś nie zmienia to faktu że pozostałby tylko dłubanym japończykiem...

aha , 8C to lepsza inwestycja - jego cena będzie rosła w przeciwieństwie do cen Lambo

Jar0
    Gość

Domyślnie

a ja wole moja Włoszke ... ale wybor 8c czy lambo... zawsze tylko Alfa

a ten adres www na lambo.. ochyda

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia