Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Temat: Utopia

Użytkownik Rowerzysta Avatar janek
    Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto
    było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24

Domyślnie

Cytat Napisał TheRealDeal Zobacz post
    Mnie zauroczenie w AR dopadło, gdy na skrzyżowaniu przy Konkwiktorskiej zobaczyłem Brerę, która błyszczała się jak psu jajca, miała 18 calowe felgi i zniewalające spojrzenie xD Wcześniej na AR jakoś nie zwracałem uwagi. Julka po wypucowaniu też ma to coś 8) Niestety zauroczenie mija w momencie, gdy mnie zawieszenie zaczyna telepać na równej drodze, a wnętrze trzeszczy po przejechaniu najmniejszej nierówności :/
    Nie znika Jak mówi moja dziewczyna "Alfa jest ranna" i trzeba ją oddać do lekarza

Ravanelli
    Gość

Domyślnie

Moją pierwszą Alfą był Spyder 2010 nowy z salonu w poaździerniku zamieniłem go na nową Julkę QV spodobała mi się poprostu chciałem ją mieć.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał janek Zobacz post
    Bardzo fajne auto. Zakochałem się w nim dosłownie w 10 min jazdy testowej. Chciałem kupić Focusa,
    no i byłbyś kolejnym szarakiem w takim samym garniturze)
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Rowerzysta Avatar janek
    Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto
    było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    no i byłbyś kolejnym szarakiem w takim samym garniturze)
    Niewiele brakowało

Swoją drogą Alfa też staje się bardziej popularna wśród garniturów, w kilku flotach jeżdżą już 159 i mito

Robert1982
    Gość

Domyślnie

A ja , Giuliettę widziałem po raz pierwszy prawie rok temu w salonie we Wrocławiu, do którego zaszedłem przypadkiem i nie mogłem już o niej zapomnieć..... ciągle o niej myślałem... Dotychczas jeździłem fordami ze względu na układ jezdny i planowałem zakup nowego focusa, nigdy nie myślałem, że mogę kupić coś innego... W top gear mówili " każdy mężczyzna w swoim życiu musi mieć chociaż jedną alfę" ....hmmm, więc... znam opla astrę IV...nudny.... z kolei kolega kupił ostatnio za moją namową nowego focusa, doradzałem mu mądrzyłem się, pomagałem z leasingiem i w negocjacjach, bo focus super się prowadzi...itd a sam jak zadżumiony kupiłem julię, którą nawet wcześniej nie odbyłem jazdy próbnej, nie targowałem się, zadzwoniłem poprosiłem o ofertę co mają na już w określonym pułapie cenowym i.. Odebrałem ją w piątek a kupiłem ją praktycznie przez telefon i mail... Szkoda, że nie dostałem rabatu za zakup drogą direct bo alfa to jak ładna kobieta-zwyczajnie chce sie ja miec

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Witajcie,
    U mnie to jest tak, że najpierw było zafascynowanie Italią, ich kulturą, kuchnią i w kocu też motoryzacją.
    Włosi są inni, różnią się od reszty Europy, także i w motoryzacji, wiemy to wszyscy
    Najpierw miał być Fiat Bravo w wersji sport, ale na horyzoncie pojawiła się Giulietta, chodziłem za nią prawie rok i wychodziłem, od paru miesięcy jest moja
    Niektórzy mówią że to już nie prawdziwa Alfa, tylko taki prawie Fiat, że nie ma klimatu, ale ja się nigdy nie z tym nie zgodzę - styl jest wysmakowany, wszystko jest z gustem - po prostu włoskie,
    Technicznie też nie mam się do czego przyczepić.
    Ba, nawet byliśmy razem we Włoszech i teraz kiedy wsiadam do środka to są to takie moje małe Włochy

Użytkownik Rowerzysta Avatar treboR L
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    AR Stelvio pełna opcja

Domyślnie

Cytat Napisał Robert1982 Zobacz post
    ... W top gear mówili " każdy mężczyzna w swoim życiu musi mieć chociaż jedną alfę" ....
    . Witaj (wreszcie) MĘŻCZYZNO. Jeremy Clarkson rzadko się myli w sprawach motoryzacji .

Luke77 moc jest z Tobą ... wybrałeś DOBRO. A tak naprawdę Julka to rzeczywiście kwintesencja Włoch.
    Ostatnio edytowane przez treboR L ; 09-11-2011 o 15:54

Jola
    Gość

Domyślnie

O samochodzie Alfa Romeo trudno powiedzieć po prostu, że to samochód - chyba, że jest się całkowicie obojętnym na piękno...
    AR to styl życia! To piękno, elegancja, estetyka w czystej formie... Jeśli jeszcze do tego dochodzi moc, to ideał...
    Moja miłość do AR trwa od lat, chociaż wiele osób puka się w głowę, jak racjonalnie myślący człowiek może kupić Alfę

Użytkownik Fachowiec Avatar rafal_155
    Mieszka w
    .
    Auto
    AR 155 1.8 8v 96'

Domyślnie

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    AR to styl życia!
    Napisz może czym ten styl życia się charakteryzuje, chętnie poczytam co można a czego nie alfiście.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Nie wolno używać uchwytów na kubki .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia