A czemu nie??? Może taki lot balonem nie w pojedynkę, a 'cuzamendokupy' byłby zupełnie fajny? Co?
A czemu nie??? Może taki lot balonem nie w pojedynkę, a 'cuzamendokupy' byłby zupełnie fajny? Co?
A prócz talona na balonaDD bedziemy rozdawać: karkówkę, kiełbaski, szaszłyki, piwo i co kto sobie jeszcze przywiezie
![]()
Co ja mogę??? Marcin80 w każdym w miare aktualnym temacie.... Gdzie mnie Kulce... :wink: :mrgreen: Ale zaraz przejrzę gazetę i podam coś lokalnie fajnego i egzotycznego
![]()
nie wiem czy dam rade przyjechać , wiem że żle to wygląda ale mam dużo pracy, :cry:
a kto przywiezeie grila... :?
Daniel nio miałes go wziasc ajjjj....damy rade jakby co zawsze możan skoczyc do MCdonalada :mrgreen:
a kto przywiezeie grila... :?
Daniel nio miałes go wziasc ajjjj....damy rade jakby co zawsze możan skoczyc do MCdonalada :mrgreen:
Daniel robota nie Gołotaa pozatym wekend i trza odpocząć ale zrobisz jak uważasz, ja mam grila tylko że małego ale zawsze lepsze to niż nic więc wezmę
![]()
Jeszcze nikt nie napisał :?: To ja pierwszy: było zaje....scie, najadłem się na tydzień
![]()
Jutro zapodam foty i filmiki.
A tu coś na zaostrzenie apetytu:
http://pl.youtube.com/watch?v=71nH-fgFBdg
a co to za gazociąg był?![]()
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Święte słowa Rosik zlocik był bardzo udany...było dużooooo jedzienia że normalnie już miałem dosyc hehebyło zabawnie i ogólnie fajnooo....
Oby częsciej takie spociki były i tak udane..ale co by wiecej naszych klubowiczów sie pojawiało...