Tak, miałem okazję się przejechać i rzeczywiście nie wydaje żadnych niepokojących dźwięków ale alfa-specjalistą nie jestem, więc przed podjęciem decyzji o zakupie auto pojedzie na przegląd.
Tak, miałem okazję się przejechać i rzeczywiście nie wydaje żadnych niepokojących dźwięków ale alfa-specjalistą nie jestem, więc przed podjęciem decyzji o zakupie auto pojedzie na przegląd.
słusznie...czyli tą sztukę masz zamiar wziąć dla siebie? gość chwali się dokumentacją, może warto![]()
No na pewno jestem nią zainteresowany, po przeglądzie będę wiedział jak bardzo - zastanowiła mnie trochę ta kierownica ale po odpowiedziach widzę, że na to nie ma reguły.
daj zatem znać jak poszło przeglądanie i udanego zakupu![]()
jasne, że dam, dzięki.
hmmm moim zdaniem wytarta kierownica swiadczy o tym ze wlasciciel wiekszosc jezdzi po miescie niz w trasie. Z tad moze wynikac wieksze zuzycie kierownicy, w miescie wiecej ,,krecisz" a w trasie ograniczasz sie do trzymania kierownicy co by Alka "prosto smigala"
Od siebie dodam, że "żonaci" też dużo bardziej wycierają kierownicęwszystkie obrączki, sygnety itd dużo szybciej zdzierają skórę z kierownicy niż "gołe" ręce.
Dokładnie. Sam jeżdżę z obraczka, w lutym założyłem nowa galke zmiany biegów i już wyglada jakby miała 200 tys km
moja obrączka spoczywa bezpiecznie w domu zatem w świetle tego co piszecie i kierownica jest bezpiecznaLOL