Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Temat: Kto wynajmie czarną 159 w sedanie do ślubu? :)

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

dzięki coachu jak zwykle czuwasz nad poprawnością wpisanych postów..co ja bym bez Ciebie zrobił...
    Born to be wild.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

Daruj sobie...

Użytkownik Znawca Avatar mariuszoles
    Auto
    Porsche Panamera 4S

Domyślnie

Przypominam, że jest to dyskusja na temat "Kto wynajmie czarną 159 w sedanie do ślubu" więc skoro sam tak bronisz porządku w tematach na forum, to po co zaśmiecasz.

Cytat Napisał coachu Zobacz post
    Daruj sobie...
    Jeśli już jesteśmy jednak w tym temacie, to pozwolę sobie i ja pozaśmiecać, tyle że może to będzie jakaś ogólniejsza refleksja. W moim przekonaniu instytucja forum, niezależne czy jest to forum dotyczące Alfy Romeo, czy robienia tipsów służy do wymiany informacji i do dyskusji. Forum ma za zadanie rozwiązywanie różnych problemów (w przypadku subforum technicznego oczywiście problemów technicznych) w drodze dyskusji i wzajemnej wymiany poglądów. Forum nie jest instrukcją obsługi ani książką. Z jego istoty wynika mniejszy stopień sformalizowania wypowiedzi a jednocześnie topiczny sposób rozwiązywania problemów. Nie piszemy przecież instrukcji obsługi a dyskutujemy. W związku z tym od czasu do czasu ktoś napisze posta, który jest luźniej związany z tematem - jakąś swoją refleksję, być może żart. Ja nie widzę w tym nic złego, gdyż to nawet umila czytanie wywodów czysto merytorycznych. Takie jest moje zdanie. Zdecydowanie bardziej zaśmieca forum dyscyplinowanie jego użytkowników przez innych użytkowników, którzy bynajmniej nie są moderatorami. Couchu jak zauważyłem lubi pisać dużo postów, z których część przybiera nieco pryncypialny ton. Jak wiemy wszyscy, którzy na bieżąco śledzą forum, Coachu, który tak lubi dyscyplinować, czasami pisze posty które niewiele wnoszą merytorycznie. Są to posty zawierające np jedno słowo, bądź też krótkie równoważniki zdań, ew. mało rozbudowane pytania. Nie mówię oczywiście, że pisze tylko takie posty. Sam obserwuję to od dłuższego czasu i wiem, że w tym przedmiocie zdarzają się słowne potyczki między Nim a innymi użytkownikami forum. Wydaje mi się, że nie ma sensu pisanie postów typu "jest to temat o wynajęciu 159 do ślubu" a nie temat "o ilości miejsca dla Panny Młodej na tylnej kanapie 159". Przecież te tematy się ze sobą wiążą w jakiś sposób i tu wracam przy okazji do kwestii specyfiki dyskusji na forum. Mamy moderatora subforum technicznego 159/Brera/Brera Spider, którym jest kolega jagiel. To on jest od dyscyplinowania na forum i ew. moderowania dyskusji. Rola moderatora nie polega zaś na byciu policjantem, który ma na celu kneblowanie dyskusji. Chodzi raczej o jej delikatne moderowanie, nawet nie kierunkowanie, bo w końcu mamy do czynienia z forum, co zakłada pewnego rodzaju swobodę wypowiedzi. Skoro kolega jagiel nie dyscyplinuje naszej dyskusji aż tak bardzo, to chyba stosując rozumowanie a fortiori nie jest do tego uprawniony użytkownik nie będący moderatorem.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Rolin - dej znać na Pw
    jak ci pedzo dwiesta to jo biera dycha i robia 160 z tego

p.s.
    foto ślubne z bocianem gratis

ino mie tam pisz w regionalnym o orszaku

Użytkownik Znawca Avatar Intruz
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 2.0 TS, 159 2.0 Jtdm SW

Domyślnie

daję przybranie i tablice "Młoda para" gratis!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Rolin
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    była AR 166 2.4JTD CF3

Domyślnie

dzięki koledzy za odpowiedzi, będę w niedługim czasie rozważał różne opcje i na którąś chcąc nie chcąc będę musiał się zdecydować

Użytkownik Pirat drogowy Avatar m!ke
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR159 2.4 Q4

Domyślnie

Wspaniałym samochodem do ślubu jest Lancia Delta. Czarna z chromowanymi elementami genialnie wychodzi na zdjęciach. Dodatkowo tylne fotele mają kupę miejsca. Wódka i parasol w bagażniku też się zmieści. Sprawdziłem osobiście.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar jar.w
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 SW Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006

Domyślnie

Cytat Napisał mariuszoles Zobacz post
    (...)(...)(...) Skoro kolega jagiel nie dyscyplinuje naszej dyskusji aż tak bardzo, to chyba stosując rozumowanie a fortiori nie jest do tego uprawniony użytkownik nie będący moderatorem.
    +1!
    AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
    Była:
    AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

mariuszoles w 100% sie z Toba zgadzam.

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Warszawa/Piotrków
    Auto
    AR 159 1,9 jtdm 2007/ 187,8 KM - 417 Nm

Domyślnie

Cytat Napisał Rolin Zobacz post
    Witam szanownych kolegów,

może ktoś z Was posiada czarną 159 w sedanie (najlepiej na ładnych kołach ) i chciałby trochę dorobić sobie wynajmując mi auto do ślubu, oczywiście z kierowcą. Dokładnie chodzi o sierpień , woj. śląskie.

R
    Jeśli chcesz mam czarną 159 z biała alcantarą na czarnych aez valenzia 18 cali, można by się dogadać na lato