jak na moje to rob... tylko jak masz korbowody padniete to musisz kupic.. lepiej zrob szlif walu i nowe panewki...
jak na moje to rob... tylko jak masz korbowody padniete to musisz kupic.. lepiej zrob szlif walu i nowe panewki...
jar0 ty cos pisałes naalfaclub ze masz silnik w czesciach moze znalazł by sie korbowód?????
korbowody sa.. tylko 2 sa napewno zjechane.. musze zobaczyc jak pozostale wygladaja..
Nie wiem jak w islandi ale w angli nikt ci nie zrobi dolu silnika,w londynie jezdzilem z toyota celica z 2002 roku po wszystkich warsztatach i nic ,tylko i wylacznie drugi blok lub nowy z fabr. wiec podziekowalem za toyote.Napisał budzik2203
i tak byla do bani niby 192 kuce a zbierala sie jakby miala ze 140 moze.lipa kompletna.nie ma jak to alfa.
pozdrawiam
nikt mi nie musi nic robic bo zrobie sam chodzi tylko o graty najwazniejsze ze zrobia mi tuszlif i dadza nowe panewki a to juz w poniedziałek reszta sie nie przejmuje. widocznie w angli maja slabych mechandziorow :mrgreen:
powiem ci szczerze ze mogliby nauczyc niejednego mechanika w polsce,choc nie przecze ze w naszym kraju takich nie ma, tyle ze tu sie nie bawia w doly silnika,a jesli chodzi o szlif to tez mozna tu zapomiec no chyba ze ktos ma jakiegos dobrego polaka na miejscu ktory sie zajmuje takimi robotami,ja bynajmniej takiego nie znalazlem.
pozdrawiam i zycze powodzenia.![]()