Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: [156] blok jts a ts

Jar0
    Gość

Domyślnie

jak na moje to rob... tylko jak masz korbowody padniete to musisz kupic.. lepiej zrob szlif walu i nowe panewki...

budzik2203
    Gość

Domyślnie

jar0 ty cos pisałes naalfaclub ze masz silnik w czesciach moze znalazł by sie korbowód?????

Jar0
    Gość

Domyślnie

korbowody sa.. tylko 2 sa napewno zjechane.. musze zobaczyc jak pozostale wygladaja..

damian3619
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał budzik2203
    no w koncu normalni ludzie i cos wiedza. A co do mojego to kupiłem z zajechanym silnikiem |złapało na panewce| alfinke 156 2002r 2 litry jts najlepsze ze ma tylko 66tyś ostatni właściciel przejechał 8tyś no i padła myślałem ze nie dędzie problemu z częściami ale tu gdzie jestem to porażka a jest to islandia :x predzej znajde blok z ts-a bo jotki widziałem tu tylko dwie ale jeżdżące myślałem robić mój wał ale jak to samo to moze cały blok przerzuce. co myslicie robis swuj cze zmieniac blok????
    Nie wiem jak w islandi ale w angli nikt ci nie zrobi dolu silnika,w londynie jezdzilem z toyota celica z 2002 roku po wszystkich warsztatach i nic ,tylko i wylacznie drugi blok lub nowy z fabr. wiec podziekowalem za toyote. i tak byla do bani niby 192 kuce a zbierala sie jakby miala ze 140 moze.lipa kompletna.nie ma jak to alfa.

pozdrawiam

budzik2203
    Gość

Domyślnie

nikt mi nie musi nic robic bo zrobie sam chodzi tylko o graty najwazniejsze ze zrobia mi tuszlif i dadza nowe panewki a to juz w poniedziałek reszta sie nie przejmuje. widocznie w angli maja slabych mechandziorow :mrgreen:

damian3619
    Gość

Domyślnie

powiem ci szczerze ze mogliby nauczyc niejednego mechanika w polsce,choc nie przecze ze w naszym kraju takich nie ma, tyle ze tu sie nie bawia w doly silnika,a jesli chodzi o szlif to tez mozna tu zapomiec no chyba ze ktos ma jakiegos dobrego polaka na miejscu ktory sie zajmuje takimi robotami,ja bynajmniej takiego nie znalazlem.

pozdrawiam i zycze powodzenia.