łyżwy się mieszczą na sto procent i kijki do łyzef ha ha
łyżwy się mieszczą na sto procent i kijki do łyzef ha ha
Ok, byłbym wdzięczny. Bo muszę obalać anty-argumenty swojej lubej, która nie wiedzieć czemu nie chce za nic w świecie Alfy. Ma być japończyk i tyle![]()
mitsubishi u mnie tez jest,ale z alfa nie ma porównania,aż 60procent misków jest sprawne po zakupie,ale jak alfe trafisz felerna od jakiegoś filozofa co nic nie zrobił dla niej nigdy/a mam znajomego który alfe ma i mówi ze rozrządu sie nie robi puki nic się nie dzieje,nie pytam o objawy/to o nartach zapomnij ze nie wspomnę o górach,Japończyk jak napisałem procentowo 60 na 100 jest ok,czyli nie wszystkie ,ale na ogół są kurewsk. twarde nic tam nie będzie stukać i pukać,tylko jak wsiadam do japonca to tak jak byś na wozie siedział i tylko lejce z batem trzymał,a wsiadając do alfy to jak jazda na koniu na oklep ,czujesz ze oddycha,odczuwasz ciepło które oddaje,a co najważniejsze czujesz wieź na ciele a nie przez dyszel
Ostatnio edytowane przez borsukmax ; 17-12-2011 o 19:56
Wiem o tym i dlatego nie chcę bezdusznego japończyka i wybieram włoszkęA na TypeR czy STI mnie w chwili obecnej jeszcze nie stać.
Wchodzą narty bez problemu, nawet dwie pary w pokrowcu (zawsze sobie zabieram dwie pary).
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T