no cóż ... ale jest duża szansa że uda się zrobić przy okazji uszkodzoną blokadę kierownicy z OC sprawcy![]()
moja niestety również lakiernika odwiedziła. jakiś frajer przejechał mi po drzwiach i lusterku.
no cóż...![]()
ale twoja i moja potem będzie jak nowa![]()
moja niestety dostała nową miskę olejową bo rozwaliłem, uważajcie w Warszawie na kamienie na Placu Krasińskich jest nierówno przy połączeniu z asfaltem. Ale pozatym moja 166 dostała nowe oponki letnie na tył![]()
Ostatnio edytowane przez univega ; 20-12-2011 o 18:10
A ja dziś odebrałem do mojej paczkę z gratami: lusterko prawe, guma od puszki filtra do przepustnicy i poduszka z kierą momo - kierę mam taką samą, ale poduszkę miałem w niej wystrzeloną jak kupiłem od Andrzeja.. Odbieram paczkę i co: guma od 8v, obiecanej puszki filtra brak, lusterko niby ok, choć lekko pęknięte u dołu, a poduszka wystrzelona.. Ehhh, nie ma to jak allegro.pl i zakupy u Pana:alex4401http://moto.allegro.pl/listing/user.php?us_id=5841921
Odradzam, ciekawe czy zwróci mi kasę, bo twierdzi, że poduszka musiała wybuchnąć w paczce... A paczka nie śmierdzi specyficznie i to raczej nie możliwe.. Biedna Alfina, poczeka na prezenty do nowego roku...
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Jakieś nie takie te prezenty Panowie - nie sądzicie? No cóż. Moja dodatkowo otrzyma maty wygluszajace na wrota GMS 02 co by jeszcze ładniej muza grała.![]()
Ostatnio edytowane przez mario595 ; 21-12-2011 o 10:15
a mi frajer przyhaczył na parkingu tylni zderzak, a wczoraj patrzę i ktoś chyba choinkę targał koło mojej Alicji, i z drugiej strony zderzak z tyłu porysował delikatnie... więc też stoi u lakiernika: polerka + wtrysk lakieru. Nienawidzę Świąt bo jeden drugiemu od pośpiechu by na łeb wlazł, a przy okazji nie patrzą na nic ludziska i niszczą czyjąś własność...![]()
Koledzy mimo wszystko nie traćmy ducha świąt liczy się pamięć o alfuni no i fakt że też jest członkiem rodzinyno bo komu się kupuje prezenty
.
.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA