Heh zaciekawił mnie ten tematteż proszę o linka jak to zrobić.
Heh zaciekawił mnie ten tematteż proszę o linka jak to zrobić.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
ja osobiście wybrałem ciepłą biel,również dwa dodatkowe moduły dorzuciłem do bagażnika do podświetlenia i podłączyłem do lampki w tak by można było w nocy odnaleźć coś w bocznych zakamarkach bagażnika![]()
Radomski Klub Alfa Romeo
www.Alfa.Radom.pl
jak miałem 146 to w bagażniku miałem dwie katody czerwone, te to dawały mocne światło.
Zamontowałem dziś sobie 4x ledy w podświetlaniach na podsówitce z tyły i przy lusterku z przodu i mi po wyłączeniu te diody lekko się tlą mieliście może taki problem? ja rozumiem to w ten sposób że zawsze tam lekki prąd płynął tylko nie zdołał rozjaśnić zwykłej żarówki a ledowa to potrzebuje tyle co nic i mi delikatnie świeci.
Ostatnio edytowane przez Obi.Wan ; 20-12-2011 o 19:13
OdkopujęMam pytanie. Czy ledowe żarówki we wnętrzu też muszą być z szyną can bus czy mogą być zwykłe? Bo różnica w cenie jest spora przy tej ilości.
Zwykłe.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
bagażnik + oświetlenie nóg, najtańsze LEDy dostępne w Castoramie
Ostatnio edytowane przez sqbnc ; 15-05-2013 o 01:57
tak jest mocne światłodzisiaj postaram sie wymienic dywaniki na welur bo światło odbija sie od gumowych i porobię nowe zdjęcia.
z bagażnika jestem najbardziej zadowolony . nie spodziewałem się ze bedzie tak jasno a to wielki +