W sobotę mam odebrać swoje autko od blacharza więc jak zdążę to może i ja się pojawięGdzie dokładnie jest to krematorium?
W sobotę mam odebrać swoje autko od blacharza więc jak zdążę to może i ja się pojawięGdzie dokładnie jest to krematorium?
A żebyś wiedział! :mrgreen: Jeśli się tylko wyrobię w czasie, to z chęcią zawitam, jednak sobota to dla mnie zawsze znak zapytania :?: - nie ukrywam, że tym razem liczyłam na piątek....Napisał Rosik
Ale do soboty jeszcze trochę czasu, więc niczego nie zapeszam....![]()
Napisał ufty
heheh szukaj miejsca gdzie leci dymek z komina ..... to jest ulica bronowicka połączenie ulicy cukrowej z (chyba NOwoeuropejska) trafisz tak: jedziesz mieszka wjeżdżasz w cukrową jedziesz cukrowa do przejazdu kolejowego (koło cukrowni) tam jest pętla autobusowa skręcasz w prawo i jedziesz tak jak cię droga prowadzi jakiś kilometr może dwa będzie parking :mrgreen:
a jak się zgubisz to wysiądź z samochodu, zgaś silnik i nasłuchuj, z której strony słychać wycie silnikówNapisał pikero
I jedź w tamtym kierunku
![]()
Szczególnie wycie V-ek :mrgreen: :mrgreen:
a jedzenie przynosić? czy tym razem bez grillka robimy? w sumie pogoda grillowa![]()
A wiesz , że jeszcze nie było mowy o żadnym jedzeniu![]()
hmm no pogoda w ogólnie stwierdzam iż jest upalna he he :mrgreen: :mrgreen: no nie wiem jak reszta
![]()
![]()
jak mowa o jedzeniu to Kubas jest chętny grila możemy rozpalić ze zużytych (przebitych na dziurze) opon a ogień możnaby podjudzić gazem a i jest jeszce jeden plus spocik będzi ewidac z każdej strony miasta![]()
Niestety mnie nie będzie mechanior powiedział, że dopiero na wieczór w sobotę będę miał autko wrrrrr, a juz miałem nadzieję że zdążę jeszcze geometrię i zbieżność w sobotę załatwić oraz spotkać się z Wami :cry:
cosik słaby odezw widac ....
co jest z Wami klubowiczetylu nas kurna zarejestrowanych z zachodniopopmrskiego jest ze głowa boli a tu echo totalne...