Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: no i bum...

Luc156
    Gość

Domyślnie

Szkoda AR. Swoją drogą zawsze 3maj się z dala od samochodu przed Tobą! To nie wyścigi Nascar tylko cywilna droga. Nie ma sensu ryzykować, bo nie wiesz co pojazd przed Tobą "wyczaruje".

Kolega po prosu zapytał się jak dobrze rozumiem jak ta procedura wygląda. Może ktoś miał taką stłuczkę coś podpowie itp.
    I już. Po co te nerwy zaraz.-----------------------

no i o to mi chodzi... sory za temat ale poprostu pytam niechcialem nikoko wk...rwic
    no ale
    czy mial ktos wypadek w anglii poslkim autem i jak to sie skonczylo o to pytam
    dzieki

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

czy mial ktos wypadek w anglii poslkim autem i jak to sie skonczylo o to pytam
    dzieki

no i to jest piekne pytanie! ODPOWIADAC !! bo ja nie wiem

Luc156
    Gość

Domyślnie

kolego hehe moj blad chodzilo o polskie ok
    jesli niemasz nic do powiedzenie to wiesz... dzieki

Użytkownik Znawca Avatar michal_lc4
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    159 Ti 2.4JTDm/200 KM '09

Domyślnie

Sprawa wygląda dość poważnie,włoskim autem na polskich rejestracjach w Anglii w japońskie auto na angielskich rejestracjach z Pakistańczykami w środku. No no,nie wiem czy ubezpieczalnie się połapią,zwłaszcza jak bedzie trzeba oddać za tą małą rysę na zderzaku Nissana A i najlepiej jak byś podłączył pod komputer i z czytał jakie błędy wywaliło,to będzie można coś więcej doradzić
    Ostatnio edytowane przez michal_lc4 ; 28-12-2011 o 23:23

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Popraw tytuł tematu, bo wygląda na pierwszy rzut oka jak byś się żalił.
    Zadzwoń do swojej ubezpieczalni i poinformuj ich o spowodowanej szkodzie oraz przekaż wszelkie szczegóły nt. zakresu tej szkody, żeby się nie okazało za miesiąc, że Pakistańcy zgłosili pół samochodu do wymiany.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar proh
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    szukam V6/JTS/JTDm

Domyślnie

Ciężka sprawa w sumie, ale bez wzywania policji to było? Jeśli tak to mogą mieć problem cokolwiek wyegzekwować. Chyba, że dałeś im jakieś oświadczenie (nie wiadomo jak na to patrzą tam, ktoś musiałby się wypowiedzieć).

A co do Twojej jazdy, no to jesteś sam sobie winien. W Austrii czy Niemczech byś dostał jeszcze mandat za niezachowanie odległości (z fotoradaru).

Uprawnienia