Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Temat: BRERA.......moze ktoregos z was kolerzanka (-=

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

pod koniec tego roku bedzie sprzedawał w Szczecinie, tak go lubia kupujacy...

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał kenobi Zobacz post
    no to pozamiatane
    Ajtam, ajtam!
    Stawiam flaszkę, że zejdzie poniżej magiczne 50 dyszek i sprzeda.
    Kupi dziany tato młodej córce Alfaholiczce ;-)
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Romeo Avatar Franek Strzelba
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6

Domyślnie

Cytat Napisał george11 Zobacz post
    pod koniec tego roku bedzie sprzedawał w Szczecinie, tak go lubia kupujacy...
    A w Szczecinie to, przepraszam, z jakiej racji?!
    AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
    AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
    Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał Franek Strzelba Zobacz post
    A w Szczecinie to, przepraszam, z jakiej racji?!
    No jak to?!
    Bo ze Szczecina jest Pan Krzysztof Jarzyna.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Ogier Avatar lizard
    Mieszka w
    lodz
    Auto
    alfa romeo gt 1.9 jak i 147 1.9 jtdm BRERA 3.2 MITO 1.4 155 km

Domyślnie

haha i zaoszczedzilem czas pieniadze na paliwo i wraka nie mam przed domem DZIEKUJE (0-=

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

teraz pytanie za 100 pkt :
    kto z was / nas widział to konkretne auto ??
    odpowiedź :
    .....
    czekam

p.s.
    na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tak jak kiedyś jednemu koledze który prosił abym sprawdził pewną AR w komisie kilkaset metrów od mojego domu
    " nawet szkoda mi 30 minut bo jeżeli w jakimś sklepie 4 razy widziałem gówno to piąty raz tam nie idę licząc że tym razem będą mieli czekoladę "

kamikazze
    Gość

Domyślnie

Nie zrobiłem własnych "pięknych" zdjęć i wstawiłem z placu poprzedniego właściciela, więc wypraszam sobie takie obelgi!

Ja kupiłem tę Alfę od faceta z Piekar. Alfa miała walnięty wtrysk i kopciła na zimnym niebieskim dymem o czym pisałem nawet na forum. Stargowałem cenę i kupiłem.
    Okazało się, że końcówka wtrysku była do wymiany, co też oczywiście uczyniłem i po bólu. Dodatkowo wywaliłem DPF i zaślepiłem EGR (w poprzedniej 159 też to uczyniłem), bo uważam to z zasady za ustrojstwo. Wszystko usunięte programowo.

Auto jest w IDEALNYM stanie. Pali na dotyk, nic nie stuka, żadnych skrzypień i innych niechcianych odgłosów. Silnik chodzi równiutko.
    Brera miała malowany jedynie prawy błotnik, poza tym żaden element nie był lakierowany, a lakier jest piękny, metaliczny, nie wyblakły. Rozrząd, olej i filtry wymienione, profesjonalnie zmodyfikowana mapa silnika (ponad 230KM), jak w lewym przodzie zaczęło coś lekko skrzypieć, to okazało się, że gumy na wahaczu stare, więc wymieniłem cały wahacz.

Nie handluję autami, kupiłem dla siebie, zawsze chciałem Brerę. Będzie mi się powiększała rodzina, dlatego wystawiłem na sprzedaż. Jak nikt nie będzie chciał dać normalnych pieniędzy, to nie sprzedam. Bez kombi też się obejdzie, a za parę lat to będzie egzemplarz kolekcjonerski.

Jestem fanem włoskiej motoryzacji, więc proszę nie obrażać!!!

http://www.bikepics.com/members/kamikazze/
    Ostatnio edytowane przez kamikazze ; 19-01-2012 o 21:15

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

W takim razie zwracam honor.
    PRZEPRASZAM.

Ale zdjęcia kolegi Kuby z Piekar totalnie wprowadzają w błąd. Zrób swoje zdjęcia i wystaw je w ogłoszeniu bo w innym wypadku będziesz miał duże problemy z sprzedażą tego samochodu.

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

Cytat Napisał kamikazze Zobacz post
    Nie zrobiłem własnych "pięknych" zdjęć i wstawiłem z placu poprzedniego właściciela, więc wypraszam sobie takie obelgi!

Ja kupiłem tę Alfę od faceta z Piekar. Alfa miała walnięty wtrysk i kopciła na zimnym niebieskim dymem o czym pisałem nawet na forum. Stargowałem cenę i kupiłem.
    Okazało się, że końcówka wtrysku była do wymiany, co też oczywiście uczyniłem i po bólu. Dodatkowo wywaliłem DPF i zaślepiłem EGR (w poprzedniej 159 też to uczyniłem), bo uważam to z zasady za ustrojstwo. Wszystko usunięte programowo.

Auto jest w IDEALNYM stanie. Pali na dotyk, nic nie stuka, żadnych skrzypień i innych niechcianych odgłosów. Silnik chodzi równiutko.
    Brera miała malowany jedynie prawy błotnik, poza tym żaden element nie był lakierowany, a lakier jest piękny, metaliczny, nie wyblakły. Rozrząd, olej i filtry wymienione, profesjonalnie zmodyfikowana mapa silnika (ponad 230KM), jak w lewym przodzie zaczęło coś lekko skrzypieć, to okazało się, że gumy na wahaczu stare, więc wymieniłem cały wahacz.

Nie handluję autami, kupiłem dla siebie, zawsze chciałem Brerę. Będzie mi się powiększała rodzina, dlatego wystawiłem na sprzedaż. Jak nikt nie będzie chciał dać normalnych pieniędzy, to nie sprzedam. Bez kombi też się obejdzie, a za parę lat to będzie egzemplarz kolekcjonerski.

Jestem fanem włoskiej motoryzacji, więc proszę nie obrażać!!!

http://www.bikepics.com/members/kamikazze/

witam nie rzucaj sie takkolego, sory jak Cie urazilismy, ale sam popatrz

zdjecia z piekar...
    liczba postów 4, z czego 2 w temacie sprzedam, 1 w tym temacie, a piszesz w ogloszenia "Jestem entuzjastą włoskiej motoryzacji i użytkownikiem forum alfaholików, to już moja kolejna Alfa"
    wiec odpowiedz sobie sam,
    ogladałem juz kilka aut od podobno poprzedniego sprzedawcy, ostatnio sprzedawał je w innych miastach niż te w którym mieszka, i zadne nie było takie super jak mówił

pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez george11 ; 19-01-2012 o 21:34

kamikazze
    Gość

Domyślnie

Ta jest SUPER - pokryje koszt paliwa, gdy ktoś znajdzie coś nie tak.

PS. Nie siedzę na forum, bo nie należę do teoretyków, wolę część praktyczną :-)