pod koniec tego roku bedzie sprzedawał w Szczecinie, tak go lubia kupujacy...
pod koniec tego roku bedzie sprzedawał w Szczecinie, tak go lubia kupujacy...
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
haha i zaoszczedzilem czas pieniadze na paliwo i wraka nie mam przed domem DZIEKUJE (0-=
teraz pytanie za 100 pkt :
kto z was / nas widział to konkretne auto ??
odpowiedź :
.....
czekam
p.s.
na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tak jak kiedyś jednemu koledze który prosił abym sprawdził pewną AR w komisie kilkaset metrów od mojego domu
" nawet szkoda mi 30 minut bo jeżeli w jakimś sklepie 4 razy widziałem gówno to piąty raz tam nie idę licząc że tym razem będą mieli czekoladę "
![]()
Nie zrobiłem własnych "pięknych" zdjęć i wstawiłem z placu poprzedniego właściciela, więc wypraszam sobie takie obelgi!
Ja kupiłem tę Alfę od faceta z Piekar. Alfa miała walnięty wtrysk i kopciła na zimnym niebieskim dymem o czym pisałem nawet na forum. Stargowałem cenę i kupiłem.
Okazało się, że końcówka wtrysku była do wymiany, co też oczywiście uczyniłem i po bólu. Dodatkowo wywaliłem DPF i zaślepiłem EGR (w poprzedniej 159 też to uczyniłem), bo uważam to z zasady za ustrojstwo. Wszystko usunięte programowo.
Auto jest w IDEALNYM stanie. Pali na dotyk, nic nie stuka, żadnych skrzypień i innych niechcianych odgłosów. Silnik chodzi równiutko.
Brera miała malowany jedynie prawy błotnik, poza tym żaden element nie był lakierowany, a lakier jest piękny, metaliczny, nie wyblakły. Rozrząd, olej i filtry wymienione, profesjonalnie zmodyfikowana mapa silnika (ponad 230KM), jak w lewym przodzie zaczęło coś lekko skrzypieć, to okazało się, że gumy na wahaczu stare, więc wymieniłem cały wahacz.
Nie handluję autami, kupiłem dla siebie, zawsze chciałem Brerę. Będzie mi się powiększała rodzina, dlatego wystawiłem na sprzedaż. Jak nikt nie będzie chciał dać normalnych pieniędzy, to nie sprzedam. Bez kombi też się obejdzie, a za parę lat to będzie egzemplarz kolekcjonerski.
Jestem fanem włoskiej motoryzacji, więc proszę nie obrażać!!!
http://www.bikepics.com/members/kamikazze/
Ostatnio edytowane przez kamikazze ; 19-01-2012 o 21:15
W takim razie zwracam honor.
PRZEPRASZAM.
Ale zdjęcia kolegi Kuby z Piekar totalnie wprowadzają w błąd. Zrób swoje zdjęcia i wystaw je w ogłoszeniu bo w innym wypadku będziesz miał duże problemy z sprzedażą tego samochodu.
witam nie rzucaj sie takkolego, sory jak Cie urazilismy, ale sam popatrz
zdjecia z piekar...
liczba postów 4, z czego 2 w temacie sprzedam, 1 w tym temacie, a piszesz w ogloszenia "Jestem entuzjastą włoskiej motoryzacji i użytkownikiem forum alfaholików, to już moja kolejna Alfa"
wiec odpowiedz sobie sam,
ogladałem juz kilka aut od podobno poprzedniego sprzedawcy, ostatnio sprzedawał je w innych miastach niż te w którym mieszka, i zadne nie było takie super jak mówił
pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 19-01-2012 o 21:34
Ta jest SUPER - pokryje koszt paliwa, gdy ktoś znajdzie coś nie tak.
PS. Nie siedzę na forum, bo nie należę do teoretyków, wolę część praktyczną :-)