pozdrów sławka
mówisz pozdrowić Sławka od bociana![]()
pozdrowi się.. Sławek będzie miał co robić w sumie i tak ma
kupiłem alfę od drobiazdzka
i mam plan doprowadzić ja do do idealnego stanu
może bał się przyznać
Aroniaa, z tego co widzę to unto.pl to nie producent! a sprzedawca części samochodowych produkowanych przez innych producentów, więc Ty zastanów się trochę nad tym co piszesz. Twój pierwszy post aż śmierdzi spamem/reklamą tego sklepu internetowego, ponieważ jeśli byś był zainteresowany jakością danej części samochodowej to byś bezpośrednio zapytał o nią, co zresztą często jest praktyką na tym forum. Część o której wspomniałeś już ktoś napisał że to najprawdopodobniej jest ona marki Fast, a jakie są opinie o tej marce poszukaj na forum.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
bez komentarza panie smap..haha
poruszyłem ten temat na LKP uzyskałem parę konkretnych opinii pozdrawiam dawida od spamów hehe fajnie![]()
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 04-01-2012 o 20:29
albo dekielek od kopułki Ci się poluzował albo ja nie znalazłem na LKP wątku o którym mówisz, nawet na alfaclub za bardzo Ci nie wierzą w to co piszesz.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
mówisz, masz - http://www.forum.lanciapolska.org/vi...hp?f=4&t=51265
Dawid_Zielu
chłopcze dawidku daj sobie spokój z tym postem już,
skoro nie podoba ci sie temat oceniania części samochodowych pod kontem ich użytkowania wytrzymałości przez alfoholikow i i p
to daj sobie na wstrzymanie nie chce mi sie ciągnąc tego tematu dalej...
jak niem korzystałeś czy ktoś z twojego grona nie korzystał i nie masz zdania na ten temat ....
jest tyle postów na forum ze na pewno znajdziesz sobie inny temat....
jestem autorem tez postu o renowacji skór w alfach może tam się coś wypowiesz z sensem bez bzdur o spamowaniu...!
szukamy miedzy innymi plusów i minusów skóry drewnianej i skórzanej trochę lżejszy temat zapraszam