Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
A więc po kolei. Auto w wersji 136-konnej, przebieg przy zakupie w Belgii 148 tysięcy kilometrów. Stłuczone halogeny, rysa na tylnym prawym błotniku (do podkładu, w okolicach prawej tylnej lampy), odpryski na masce od kamieni, w tym jeden całkiem spory (IMO maska nadaje się do malowania - być może już to zrobiono). To tyle - potencjalnemu kupującemu powinno wystarczyć![]()
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Czyli lekko sfałszowany przebieg, moc - jak to z Belgii i trochę przygód lakierniczych. Trzeba by obejrzeć na żywo i się przekonać osobiście. Tragedii nie ma...
Myślę, że obecne zdjęcia są nader optymistyczne, auto nie należało do najczystszych no i maska dość mocno była wyobijana. Zastanawiam się, czy ktoś naprawdę bawił się w cofanie przebiegu o 7 tysięcy kilometrów, czy po prostu celowo wpisano taką wartość w ogłoszenie, a na miejscu klient dowie się, że to chochlik drukarski![]()
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Dokładnie, można pobawić się w CSI - na zdjęciu raczej jest 148/9/6 niż 141. Przy tej liczbie samochodów zwyczajnie jest możliwa pomyłka. Ach, i przecież równie dobrze, ktoś na zachodzie mógł popełnić błąd przy wprowadzaniu danych. (swoją drogą przytoczę historyjkę: ja po kupnie obecnego auta pojechałem do ASO i wprowadzili mi na przyjęciu do serwisu przebieg 150 kkm z poprzedniego auta, które u nich serwisowałem. Wpis był wprowadzony do komputera w ASO i poprawiony ręcznie na papierze na prawdziwe 65 kkm, ale w komputerze pewnie już na wieki został wpis z błędem.)
Jeśli przebieg się potwierdzi, auto zostało pozbawione tych mankamentów lakierniczych to dla mnie jest to typowy przykład auta, które warto kupić, które pewnie na zachodzie miało zaniżoną cenę z powodu defektów, które naprawione nie wpływają dla mnie negatywnie.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 26-01-2012 o 14:45