spojrzalem na Q4 bo nie ukrywam ze takie autko to takie moje ciche marzenie i zastanawia mnie w opisie "czujnik zaparowanych szyb" co to jest? i na jakiej zasadzie dziala? orientuje sie ktos?
spojrzalem na Q4 bo nie ukrywam ze takie autko to takie moje ciche marzenie i zastanawia mnie w opisie "czujnik zaparowanych szyb" co to jest? i na jakiej zasadzie dziala? orientuje sie ktos?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Mam takie coś u siebie. Generalnie denerwuje. Jak masz słabą widoczność (zaparowanie) to włącza ci nawiew na fulla i klimę. Lepiej sobie wczęsniej sprawić dobry (nowy) filtr kabinowy.
Powiem Ci tak - wielkiego dramatu z tym autem nie ma JEŚLI do tego podejdziesz, jak do samochodu, który wymaga trochę pracy i wyłożenia paru tysięcy złotych. Na pewno na ten moment nie będzie to wózek typu "wsiadać i jeździć". Po doinwestowaniu będziesz miał coś, co na pewno jest unikatowym modelem na rynku. Natomiast nastaw się na wydatek rzędu 4 tysięcy, żeby z tego zrobić SAMOCHÓD. Czyli za c.a. 25 tysięcy będziesz miał 150-konne auto z napędem 4x4 na torsenie, zarejestrowane po raz pierwszy w 2006 roku, z fajnym wyposażeniem. To jest cena na poziomie bardzo dobrze utrzymanych 156 2.4 20V. Dla końcowego odbiorcy może być to sensowny wybór, jeśli napęd 4x4 jest priorytetem.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów