Dodam jeszcze ze dzisiaj kiedy siłowałem się z zamarzniętymi zamkami spróbowałem pilotem i o dziwo zadziałał mianowicie zamykać zamyka ale nie otwieram ale wiem ze to się jakoś kodowało samemu tylko nie pamiętam do końca jak, a co do mojego pilota to ja już totalnie nie wiem o co tu chodzi
ten przycisk ze strzałką służy do otwierania czy także i zamykania??
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
to od jakiego modelu jest ten kluczyk ,ja nie wiem
no ja mam alfa 156 1.8 TS 99r także musi być od tego modelu, przycisk ze strzałka służy do zamykania i otwierania jednocześnie załączając alarm, w tym momencie właśnie ten przycisk zamyka auto ale nie otwiera tylko wyłącza alarm i tyle także nie wiem o co tu chodzi czy pilot jakby sam się naprawił czy tylko na chwile bo wcześniej było zero reakcji z jego strony
kluczyk jest od alfy ale z wersji bez sterowania radiowego centralnym, a ten pilot z urządzenia dołożonego niefabrycznie
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
czyli co mam zrobić? poczekać i zobaczyć czy ten pilot faktycznie zaczął działać a jak nie to po prostu chyba bede sie musiał udac do porządnego elektryka samochodowego bądź ASO
aso ci nie pomoze ,jak to nie fabryczny pilot
no to zostaje mi niestety elektryk bądź wymiana całego centralnego co bardzo mi się nie podoba...
to nie jest majatek popatrz na allegro