Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: Miłość

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Cytat Napisał jjokocha Zobacz post
    ale w tym E84 20d xDrive to tez szału nie bedzie ? 177hp, dosc duzy? raczej jąder nie wymasuje?
    Pewnie ze szału nie ma .... Jak dobrze pamietam 8,3 albo 8,4 do 100. Ale tak jak pisałem wcześniej gdzieś trzeba postawić granice bo 23d to już prawie F10 a F10 i kilka drobiazgów to prawie X3 i tak dalej i tak dalej generalnie to auto bedzie robiło troche wieksze przebiegi niz Julka stad Diesel i tyle
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Dla mnie następna półka po Alfie to Maserati... Dopóki więc nie wygram w totka, to wybór jest raczej prosty . Gdzieś tam ewentualnie czai się Volvo, bo SAABa już chyba nie będzie, a przynajmniej nie w dawnej formie.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Domyślnie

tygrysiu a co ty tam bedziesz woził tym kanciakiem? kartofle, cebule?
    jak własny zad to moze lepiej sobie sprawic CT200h, wydaje mi sie ze w terminie 12-24m-cy ropa podskoczy do 200$/barrel a jesli pln sie osłabi do 4pln/$ do mamy literek za 8pln?
    dieslek swoje 8-10 wypije, ja tam osobiscie bardzo bym sie wko...wił na cpn-ie płacąc 500 za do pełna?
    25 lat temu moja rodzona babcia mowiła (z przepowidni jakichś) ze samochody bedą po rowach stac bo nie bedzie zasilania ? czego nikomu nie zycze

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Dziś na trojce w PR mówili że w PL w zeszłym roku skradziono ok. 16 tys samochodów. W kolejności VW golfy, passaty, seaty leony.
    Mowią tez o CC i nowej przedniej szybie: ma folię wygłuszającą między warstwami, pokryta warstwą metalizowaną co umożliwia jej podgrzewanie przy kompletnej przezroczystosci bez "drucików" znanych min z forda.
    W tym samym programi test julki.
    Ostatnio edytowane przez metan ; 03-02-2012 o 14:55

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Jaaaaaaaa... Podgrzewana przednia szyba to jest faktycznie wypas. Szkoda, że w Juli nie ma .

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

To jest faktycznie niezłe nawet w fordowskiej wersji choć kumpel narzeka że trochę go te druciki wkurzają.

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Dla mnie następna półka po Alfie to Maserati... Dopóki więc nie wygram w totka, to wybór jest raczej prosty . Gdzieś tam ewentualnie czai się Volvo, bo SAABa już chyba nie będzie, a przynajmniej nie w dawnej formie.
    aaa daj pan spokoj, to trzeba 2x trfic 6ke tez bym sie widział w takim quadroporte, ale ?
    chyba ze tygrysio zadzwoni do bawarii i odwoła zlecenie na popełnienie tego x-costam, wszyscy posprzedajemy swoje julie i mita i kupimy jeden egzemplarz ?

Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

jak własny zad to moze lepiej sobie sprawic CT200h, wydaje mi sie ze w terminie 12-24m-cy ropa podskoczy do 200$/barrel a jesli pln sie osłabi do 4pln/$ do mamy literek za 8pln?
    dieslek swoje 8-10 wypije, ja tam osobiscie bardzo bym sie wko...wił na cpn-ie płacąc 500 za do pełna?
    25 lat temu moja rodzona babcia mowiła (z przepowidni jakichś) ze samochody bedą po rowach stac bo nie bedzie zasilania ? czego nikomu nie zycze
    25 lat temu to po kryzysach naftowych było więc temat był na rzeczy. Ropa kosztowała wtedy "ko(s)miczne" 35 $.
    Na razie PLN wraca do fundamentów na szczęście ale i kolejny kryzys naftowy już w drodze.
    A jakaś firma chce diesla w PL z węgla robić algami pochłaniając wydzielane w trakcie procesu CO2.Ciekawe na ile to poważne. Czesi dla odmiany próbują tematów ze zgazowaniem złoża pod ziemią i produkcja paliw.

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

aaa daj pan spokoj, to trzeba 2x trfic 6ke tez bym sie widział w takim quadroporte, ale ?
    chyba ze tygrysio zadzwoni do bawarii i odwoła zlecenie na popełnienie tego x-costam, wszyscy posprzedajemy swoje julie i mita i kupimy jeden egzemplarz ?
    Biturbo można kupić w naprawdę przyzwoitej cenie... Chodzi mi takie po głowie...

No, jeszcze Jaga XF-a mógłbym przyjąć, ale na niego też trzeba trochę dozbierać .

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Ot żeś trafił Bo akurat mam go na "tapecie" i bagażnika toto nie ma a spalanie podane przez producenta 4.1l/100 to chyba na torze w Japonii z górki bez kierowcy z wyłaczonymi światłami i Bóg wie co jeszcze ..... ja nic podobnego nie uzyskuje Jedynka oprócz zadu właśnie nieraz coś przewiezie i regulowany bagażnik do 480 l. bez składania siedzeń bardzo mi odpowiada.

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Cytat Napisał metan Zobacz post
    Dziś na trojce w PR mówili że w PL w zeszłym roku skradziono ok. 16 tys samochodów. W kolejności VW golfy, passaty, seaty leony.
    U mnie prym wiedzie Civic, Corolla i dopiero potem te wymienione przez Ciebie

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:23 ----------

Cytat Napisał metan Zobacz post
    Mowią tez o CC i nowej przedniej szybie: ma folię wygłuszającą między warstwami, pokryta warstwą metalizowaną co umożliwia jej podgrzewanie przy kompletnej przezroczystosci bez "drucików" znanych min z forda.
    W tym samym programi test julki.
    I to faktycznie tak działa, nie mogłem uwierzyć jak bawiliśmy się tym ostatnio w salonie Bez porównania do drucików Forda które mi przynajmniej przeszkadzają w nocnej jeździe i widzę je jak jedzie samochód z przeciwka.
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 05-02-2012 o 10:50
    motor sports can be expressed in one single letter ///M