Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Chyba wszyscy mają o nich podobne zdanie..
Ja kupiłem od nich felgi, naprawdę bardzo ładny wzór, ale wzięli za nie jak za zboże bo opony miały być praktycznie nowe. No i rzeczywiście - dwie opony nówki sztuki prawie, a pozostałe dwie to jedna innej firmy i druga innej firmy, a na dodatek na wyważarce wyszło na to że jedna felga jest do prostowania i musiałem ją prostować, tak więc super idealne felgi okazały się być delikatnie mówiąc średnie..
to ja dodam, że miesiąc temu padło mi turbo. Zadzwoniłem i Pan, rozmawiało się normalnie, powiedział, że ma z przebiegiem niecałych 50000km i kosztuje 1100zł + przesyłka. Oczywiście opuścić nic nie chciał, ale powiedział to kulturalnie.
Jak dotarła turbina okazało się, że stan jest bardzo dobry i rzeczywiście może mieć te 50000 przejechane.
Ja jestem zadowolony z transakcji.
Także dużo chyba zależy od dnia raz podchodza normalnie a raz w d.. Cię mają. Ale chyba tak każdy ma
pozdrawiam
Ja ostatnio byłem osobiście, gdyż przejeżdżałem akurat przez Ciechanów, więc wstąpiłem po lusterko wewnętrzne. Zapłaciłem 20 złotych za lusterko, które wygląda jakby było nowe. Obsługa była szybka i przyjemna.
Ja polecam.