Jeśli chodzi o mój "zbędny" panel to ten Carbon akurat tu jest to naklejka całościowa grubości około 2mm ( gruba,solidna ).Oryginalnie to chyba nie były naklejki , w jednej z kilku popielniczek mam Carbon i jest to wzór już na samej popielniczce ( oryginalne wykonanie ) - też jest zbędna , gdyż zastąpiłem czarną , która fabrycznie była w połączeniu ze srebrnym panelem.
Pangien - o jakie tulejki Tobie chodzi ? Prędkościomierz i obrotomierz ? Oryginalnie to one są chyba czarne ( u mnie tak jest i nie było nic malowane ).....
Tiesto bo ty masz tak jak ja wersje przed liftem środka a pózniej na zegarach były takie srebrne ringi .....mi to też akurat sie nie podoba ...
dokładnie, do prędkościomierza i obrotomierza, te obudowy ze wskaźnikami poprostu
ja mam srebrne i raczej nie były malowane ale kumpel mi wkręcił,że ładniej byłoby żeby były czarne i zacząłem o tym myśleć...
malować raczej nie chciałbym ale jakby się udało znaleźć oryginalne to chętnie bym to zmienił
przeglądam 156ki na alledrogo i widzę,że wszystkie mają to czarne- może rzeczywiście ktoś to psiknął?moje są całe srebrne do samych zegarów....
Ostatnio edytowane przez Pangien ; 17-02-2012 o 18:39
Moim zdaniem były tylko czarne ( srebrne były czasem tylko obwódki jak napisał kolega powyżej ). P.S.Posłałem priv w Twoim kierunku Pangien
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Co oryginał to oryginał.......,miały być czarne to i takowe muszą byćZgadzam się....
Obwódki zafundujemy sobie gdy dorobimy się wersji po lifcie.....mniammm......Może kiedyś ?
![]()
kupiłemte
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-pan...106943903.html 20 zł mniej
dzięki za link
Pangien....20pln a ile radochy ,nie???
ja jak kupiłem alfe miałem taki grafitowy bardziej ale miał rysę pomiędzy przedostatnim a oststatnim pokrętłem , i kupiłem nowy też w tym samym kolorze i czy ja wiem czy tandetnie wygląda ? według mnie bardzo ładnie , chociaż carbon też jest kozak ale za ciemny
Nie ma za co
Szukajmy a znajdziemy i dopasujemy pod swoje potrzeby![]()
Mówimy więc PRECZ!!! Sprayowanym srebrolomhehe
---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
Muszę zebrać się i porobić foto w środku , przede wszystkim panelu..... zanim sprzedam swoje lustro na poczet zakupu zawieszenia do swojej 156..........![]()
dokładnieteraz tylko znaleźć czas i to zmienić
dużo przy tym wykręcania? czy tylko te śrubki od góry? tam są takie zaczepy po bokach one wróżą mi więcej zabawy