Też myśle nad czyms takim tylko ta estetyka wlasnie...
chciałem sobie zaadoptowac z calibry wskażnik cisnienia oleju i voltomierz wlasnie w te budke albo słupek
Też myśle nad czyms takim tylko ta estetyka wlasnie...
chciałem sobie zaadoptowac z calibry wskażnik cisnienia oleju i voltomierz wlasnie w te budke albo słupek
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
No to Kacper, czekam na wynikiW międzyczasie sam coś pożeźbię. W prawdzie wystawiłem swoją alfę na sprzedaż, ale wątpię czy wezmę za nią tyle co chcę (a poniżej nie oddam) więc już biorę się za udoskonalanie
![]()
No ja planuje trzymać swoją alfe do śmiercimojej lub jej
wiec tak od czasu do czasu jej coś kupie, żeby smutna nie była. A zauważylem ze w autach z kompem jestem w stanie uzyskiwać fabryczne spalanie. Natomiast w alfie jakbym nie jezdził to zawsze z dużo mi wychodzi
na tyle tysiecy km myśle ze oszczedność z paliwa zwróci cene komputera. A i gadzet fajny.
To co ja kupiłem ma jeszcze dodatkowe wyjścia, nie wiem czy nie podepne tam ciśnienia oleju, to by się przydało bardzo. zobacze jak to się wszsytko złoży w całość.
Mam sporo doświadczenia z pracą z blachą, ale raczej w konstrukcjach niż estetycznie. Może sobie wyklepie jakąś zgrabną obudowe na wyświetlacz .
Bo w kapliczce tej to jest problem z kablami, tam idzie taka taśma do wyświetlacza i trzeba by ciąc te kanały nawiewowe no i bardzo mało miejsca. a jakbym zobił taką obudowe przed kapliczką to tam jest wiecej miejsca. a jak kształ bedzie pasował do stylu deski, ( podobne krzywizny) to moze nie bedzie wygladało źle.
czekam na wiosne i zaczynam przymiarki![]()
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
witam i jak ogarnoł już ktoś ten komputer??
mam bardzo ważne pytanie jak to podłączyc w jtd pod wtryski czy listwe??