Dokładnie, bedzie mozna poznac odrazu ze z nim cos jest nie tak. U mnie za pierwszym razem jak wyciaglem go to wygadal ok ale jak sciaglem z niego zielony plastik to na stykach odrazu bylo widac ze jest zalany i smierdzial.
Dokładnie, bedzie mozna poznac odrazu ze z nim cos jest nie tak. U mnie za pierwszym razem jak wyciaglem go to wygadal ok ale jak sciaglem z niego zielony plastik to na stykach odrazu bylo widac ze jest zalany i smierdzial.
skombinuj taki przekaźnik i zamień ze swoim, u mnie przekaźnik od otwierania bagażnika wyglądał na sprawny lecz nie otwierał go ale po wymianie na nowy wszystko było OK.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Ja też mam do wymiany ten przekaźnik bo też nie mam kierunków na desce. Przekaźnik rozebrałem też nie widać po nim że jest uszkodzony. Najlepsze, że byłem w fiacie i za nowy chcą ponad 300zł więc cena powala...
Wiec musisz poszukac od kogos kto bedzie mial. Ja kupiem za 50 zł pamiętam i wszystko smiga![]()
U mnie po wyjęciu wyglądał ok
jednak po rozebraniu
A co do tego że u Ciebie nie widać nie oznacza że nie padł
miałem podobny problem z przek od centralnego po rozebraniu wyglądał ok
dopiero po sprawdzeniu miernikiem okazało się że jedna ze ścieżek jest przepalona.
Zrób jak koledzy radzą podmień jeżeli nie pomoże to sprawdź żarówki jak radził kamko 25
Żebym miał 100% pewności że to wina przekaźnika to bym kupił nowy i wymienił. Tak jak pisałem wizualnie wygląda dobrze i dlatego szukam schematu połączeń żeby zdiagnozować usterkę. Szukałem w eLearn-e, ale mój angielki jest zbyt słaby żeby ogarnąć ten program
Może ktoś podpowie w którym miejscu mam szukać schematu połączeń tego przekaźnika?
Ostatnio edytowane przez cytryn ; 04-03-2012 o 20:11