Maybe Solina 8) :?:
Maybe Solina 8) :?:
brzmi ciekawie...i miejsce piekne... :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
O tej porze roku to nie wiem czy się na Solinę wciśniemy.Jeszcze jak pogoda by była to ludzi multum. ;//
Popieram :wink:Napisał bija22
Solina ...Solina i jeszcze raz Solina coś pieknego :shock:
To kiedy ???? dokladnie data, godzina ,miejsce, ile chetnych Belli????? :wink:
Fakt! teraz na Solinie jest ciasno ale możemy pojechać jak będzie lał deszcz to zrobi się luzik
![]()
chyba że są jakieś inne ciekawe miejsca na Pdkp ?
solina nie bylaby taka glupia bo przeciez miejsce jest piekne tym bardziej ze nasze belle jeszcze dodatkowo okolice upieksza...no i ludziska bede mieli atrakcje...a ze tam w sezonie scisk nieprzecietny to wiem doskonale. mozna sie jeszcze zdecydowac na polanczyk,wiecej miejsca...a zawsze mozna potem defilade na soline zrobic...co wy na to? pozdrawiam was serdecznie :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Jak dla mnie Solina ok. Ludzi faktycznie może być dużo i raczej w jednym miejscu wszyscy koło siebie byśmy sie nie zmieścili ale mimo to mi odpowiada. Jak gdzies nad wodę to jest jeszcze Chańcza tam będzie więcej miejsca na pewno ale pewnie niektórzy moga miec za daleko.
Wiec co z ta Soliną?????? :wink:
Kto chetny???? 8) ja dzisiaj byłam z rodzinką choc zimno i wietrznie to przepieknie :shock:
ja niestety odpadam :/ moze innym razem![]()
A ja byłbym chetny juz chwile nie byłem nad Soliną samemu sie nie chce a tak na pare AR super sprawa!
Pozdrawiam koleżanke z Łańcuta!