Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: AUTO SALON - JACK`o - PEWNE UŻYWANE DŁUGA 1 A 32-300 OLKUSZ

RMN69
    Gość

Domyślnie padlina ?

Cytat Napisał Aroniaa Zobacz post
    najdziwniejsze sa te progi,.. tak jak by sie rozłaziły... pod reką wyczuwasz ostrą krawędzi.. nie ma co sie rozpisywać... padlina.

ja bardzo dziwie sie ludzą co kupują auto w komisie.. wiadomo jest to ze handlarz musi zarobić na aucie.. a jego zarobek to minimum 3000zł... wiec autko które jest u niego w komisie wystawione... za np 15.000 minus te 500zł żeby klient był zadowolony czyli auto jest tak naprawdę warte.. około 11000tysi... ale ludzie nie mysla...

jedyny komis czy handlarza którego moge polecić z pełną odpowiedzialnością to www.superalfa.pl ceny fakt ma dość wygórowane ale na niektóre auta daje gwarancje
    kupywałem od niego lybre.. miałem na nią rok gwarancji.. przez 3 lata zrobiłem 40.000 usterki wymiana czujnika położenia wałka. i lutowanie rurki od wspomagania kierownicy.
    Chyba kolega się trochę zagalopował... Wiedza o samochodach znikoma a literek na forum oby tylko coś napisać... Rozłazi ci się twoja 166...
    Swoją drogą oglądałem to złoto dla znajomego, Czujnik pokazywał w granicach 160-180uM na całym aucie oprócz przedniej maski gdzie wyszło około 250uM , zderzak być może też malowany, przebieg? Może nie najmniejszy, ale kolega nie wspomniał że mają na to faktury i niemiecki TUV. Olej generalnie jest czarny, nie widziałem nikogo kto jeździ na białym. Nie dogadalem sie z nimi co do ceny bo kumpel ma tylko 15 koła na auto...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Aroniaa
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    AR 166 3.0v6 azurro nuvola

Domyślnie

Cytat Napisał RMN69 Zobacz post
    \... Rozłazi ci się twoja 166...
    Swoją drogą oglądałem to złoto dla znajomego, Czujnik pokazywał w granicach 160-180uM na całym aucie oprócz przedniej maski gdzie wyszło około 250uM , zderzak być może też malowany, .
    hehe fajny tekst rozłazi ci sie twoja 166 haha
    ..
    nie pisałem nić o blachach na całym aucie.. tylko o przodzie ze na pewno był walnięty.. i dziana sprawa z tyłu.... naucz sie czytać ze zrozumieniem..
    co do faktur to mogę ci na kilogramy wysłać z jakich tylko części chcesz i z każda pieczątka.
    olej generalnie czarny.. pewnie olej w dizlach jest zawsze czarny ale... nie lepiący jak smoła..
    nie piszesz nić o progach.. widocznie twoja wiedza nie zagląda wszędzie...

RMN69
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Aroniaa Zobacz post
    co do faktur to mogę ci na kilogramy wysłać z jakich tylko części chcesz i z każda pieczątka.

Jeśli faktycznie możesz mi wyslać faktury i pieczątki to bardzo proszę razem z książkami serwisowymi, ja będe wiedział co z nimi zrobić. Posiedzisz chwile i ostudzisz emocje. Bo biorąc pod uwage twoją "wiedzę" i obycie mam wrażenie że siedzisz w temacie, wypisujesz na forach glupoty uciekając przed konkurencją... Żal...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Aroniaa
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    AR 166 3.0v6 azurro nuvola

Domyślnie

hehe zabawny jesteś..
    jesli jesteś jakimś tam komisantem...
    to widać uczciwym.. skoro nie wiesz jak łatwić papiery.. faktury..
    moja wiedza i obycie z tematem,... jest wystarczająca
    pracowałem w komisie.. długo..
    i znam temat od podszewki... wiec.. twoje wywody bardzo poprawiają mi humor.