Mam całą Europę, ale który plik jest z Polską to nie wiem, mapy 2008-2009.
Pisać na PW.
Mam całą Europę, ale który plik jest z Polską to nie wiem, mapy 2008-2009.
Pisać na PW.
Ostatnio edytowane przez radzik2908 ; 15-03-2012 o 20:56
ja sie podepne pod temat.Dzis tak z ciekawosci wlozylem pena do USB czy w ogole dziala bo glosnomowiacy mi nie dziala i teraz przy kazdym uruchamianiu auta wlacza mi sie radio z komunikatem media player.Wie ktos jak to wylaczyc??Dodam ze na penie byly tylko jakies zdjecia zadnych plikow audio/mp3.Radzik podeslij mi te mapy to zerkne czy uda mi sie cos z tym zdzialac.Pozdrawiam
Stworzenie na pendrivie folderu MapRegions - działa !! Do tego folderu należy bezpośrednio wrzucać poszczególne mapy (max - 15 map, nie więcej) z rozszerzeniem .psf
Sprzwdzone i działa, także każdemu polecam to zrobić.
Link do ściągnięcia map europy był gdzieś na forum.
Dziękuję i pozdrawiam.
No i co, działa to?
Witam, możliwe jest dołożenie nawigacji do Blue&Me?
No to jak już temat odświeżony no to ja tak przy okazji . W pierwszym poście maalek napisał że wymienił język (mówiony) na Polski. Jak to zrobić ? Mam nawigację i u mnie językiem nie do zmiany jest język Włoski . Próbowałem już jakiś ściąganych set up CD fiata ale jedyne co mi pokazuje to error Cd . Nie wiedziałem nawet że jest możliwość zmiany na język Polski .
Pozdrawiam Marcin .
jezyk pl
http://www.blueandme.net/resources/d.../index_en.html
i strona głowna
http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx
A jeżeli nie mam blue and me ? To mogę zmienić język na Polski ? Chodź sam szczerze mówiąc nie wiem czy mam czy nie . Auto jest w wersji exclusive z wyposażeniem na rynek Włoski .
Pozdrawiam Marcin .
Czyli rozumiem że jeżeli nie mam systemu blue and me to nie ma możliwości zmiany języka mówionego na Polski ? Może chociaż na język angielski bo w tej chwili mam Włoski którego nie wiem jak zmienić .
Ostatnio edytowane przez bubel ; 23-04-2012 o 22:08
Żeby nie zaśmiecać odgrzeję kotleta...
Dzięki pomocy z forum ogarnąłem temat polskiego lektora w Blue&Me oraz połączenia się z telefonem i fajnie to wszystko działa. Teraz chciałbym ogarnąć NAVI (mam tą małą wersję). Czy mógłby ktoś podesłać w miarę aktualną mapę Polski albo podać namiary skąd ściągnąć? Bo rozumiem, że zgrywam tą mapę na pena do folderu, wpinam do USB i dalej automat?
I jeszcze jedna kwestia czy u Was też jak podepniecie pena pod USB z muzą po każdym uruchomieniu silnika to automatycznie odpala się Media Player, czy da się ustawić, żeby odpalało się radio a po naciśnięciu CD przechodziło by się do MP. Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 20-09-2013 o 13:06
Nikt nie ma mapek na Polskę![]()