Teraz i u mnie działa. Może był chwilowy problem z moją przeglądarką. A już myślałem, że sprzedający się przestraszył naszego forum
Teraz i u mnie działa. Może był chwilowy problem z moją przeglądarką. A już myślałem, że sprzedający się przestraszył naszego forum
Ostatnio edytowane przez Aster156 ; 15-03-2012 o 22:46
w opisie aukcji jest napisane cytuję "zdjęcie poglądowe" tak że myślę raczej nic im nie można zrobić za taką aukcje
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia
Dla mnie uprawianie tego rodzaju marketingu jest po prostu oszustwem i takie działania powinny być karane!
w aukcjach z wahaczami FASTA również jest pisane oryginale włoskie , czy oryginalnej włoskiej firmy
To ja dodam coś od siebie - dziś przyszło mi zamówienie ( wahacze, amory itp ) i dostałem prawdziwe oryginały wahaczy górnych ( wszystko się zgadza z opisem oryginalnych na naszym forum, jak i w porównaniu do tych co mam na aucie ( a tam siedzą jeszcze z pierwszego montażu ) - różnią się tylko zatartym logo + opis alfowski ) ) w cenie 205zł za sztukę, a żeby było śmiesznie dostałem je od gościa co ma w ofercie na allegro tylko fasta i qap
![]()
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
Nie. Na tulejach są oznaczenia numeryczne + nazwa producenta boge ( czy jakoś tak - bo teraz jestem w pracy ) pod osłoną sworznia do dołu wybity napis TWR, na gumie sworznia też oznaczenia numeryczne + napis TWR, oznaczenie LX/DX - jest + numer nie pamiętam jaki, oraz spolerowana cześć poniżej ( pole z numerem i ślad po obecności loga ) - napisy na gumach wytłoczone, nie malowane