Ja także polecam PB Natural look, używam u siebie, efekt bardzo ładny, schludny, zapach fajny, super wydajny. Lekko przyciemnia i się nie świeci
![]()
Ja także polecam PB Natural look, używam u siebie, efekt bardzo ładny, schludny, zapach fajny, super wydajny. Lekko przyciemnia i się nie świeci
![]()
niestety jako,że smartdressing jest obecnie nie do dostania ktoś polecił mi Natural Shine Protectant firmy Meguiars, cel jaki chciałem osiagnąć tak jak pisałem powyżej uzyskanie głębszej czerni chropowatej deski w poliftowej 156, produkt niestety SZCZERZE ODRADZAM!!! totalnie nie zdaje egzaminu, po 1 mleczko jest białe i nie sposób nanieść go tak żeby nie pozostawiło białej/jasnej poświaty, beznadziejne w aplikacji i beznadziejny jak dla mnie efekt zero róznicy w porownaniu do 4 razy tańszego plaka.
Polecam Nielsen Finesse. 0,5 l przy normalnym stosowaniu do jednego auta wystarczy na baardzo długo. Ja byłem też zadowolony z Autobrite Pink Sheen. Tylko nie psikaj na kokpit bezpośrednio z atomizera. Najlepiej nanosić aplikatorem gąbkowym lub zmywakiem kuchennym i potem delikatnie przetrzeć mikrofibrą. Oczywiście wcześniej deskę trzeba dobrze umyć. Najlepiej uczyć się od kobiet. One codziennie nakładają nową świeżą warstwę makijażu a nie jedną na drugą![]()
Ja polecam kosmetyki z serii Carvalet, uzywam preparat do deski rozdzielczej SUPER COCKPIT i jestem bardzo zadowolony, nadaje kolor i czysci plastiki. A do tego nie gdy slonce zawieci to nie odbija sie deska w szybie:-) jest to wersja matowa, ale dla lubiacych efekt polysku jest wersja SUPER COCKPIT POLYSK. Preparat jest bardzo wydajny i tani bo z tego co widzialem na stronce to 0,5 kosztuje 19zl. A tak z innej beczki to uzywam takze z tej firmy Mleczko nablyszczajaco-czyszczace i rowniez moge jej polecic :-)
Tu adres stronki sklepu gdzie mozna zobaczyc ceny i dokonac zakupu :-)
http://www.carvalet.pl/sklep1/index....sort=1a&page=2
Wyslane z Ipada.