Rozumiem was doskonale, bo sam nie wiem jak będę pracował, ale gdybyście już mogli sobie zaklepać ten jeden dzień urlopu, ponieważ jeśli miałbym załatwiać ostatecznie eskortę i rynek, muszę podać ilość pojazdów.
Zróbmy może tak. Jutro postaram wam podać termin spotkania, spotu, pod koniec miesiąca. Osoby z okolic Krakowa mogłyby przyjechać, reszta w kontakcie z dalszych stron. Zrobilibyśmy jakiegoś grilla i przy okazji porozmawiali o tym. Zaprosiłbym Panią Prezes mojej Fundacji i zobaczymy co wyjdzie. Liczę na was koledzy i koleżanki.
Jeszcze raz proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt na maila. Ja pocztę odbieram codziennie i każdy szczegół będę wysyłał do wszystkich przez pocztę elektroniczną. Tutaj będą najważniejsze informację, aby nie zaśmiecać forum wieloma informacjami robiąc z tematu tasiemca.
Pozdrawiam
r.gabrych@o2.pl
Ostatnio edytowane przez BYKrak ; 18-03-2012 o 23:00
jest okazja pogadać przy grilu 24.03 spot srebrny Olkusz myślę że grupa olkuska się zmobilizuje i do Krakowa przyjedzie to jak rzut beretem
ja jestem jak najbardziej za będę namawiał reszte pzdr i zapraszamy z panią prezes łącznie
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Pomysł jak najbardziej godny uwagi![]()
Jeśli żona nie będzie w szkole (i nic się nie wydarzy) to pewnie się pojawimyToż to rzut beretem...
hmm... noclegu powiadasz? Taniego? To by nie był głupi pomysł![]()
Co tak mało osób się deklaruje ? a tak liczna reprezentacja śląska gdzie się podziewa ? Ludzie, zgłaszajcie się do Rafała, napiszcie mu maila i widzmy się w Maju![]()
Today we are living our future memories..
bo u nas mniej się pisze a więcej działa ja będę na pewno
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM