Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
ja bede po meczu, skoro jest mecz to w przejsciu moze byc duzo ludzi
damy rade. Ja, Scuderia i Bazi będziemy punktualnie o 19 pod metrem politechnika. Jak ktoś chce się do nas dołączyć to zapraszamy. W razie pytań: 725 207 092.
Dzięki Panowie za miły wieczór! Gdybym jeszcze się dzisiaj dobrze czuł to by super było![]()
Ja zostałem z Korkiem już w tym przejściu do 2:00, a w sumie to już 3:00 się od razu zrobiłaDzisiaj łeb boli ale teraz się cieszę bo Ferrari wygrało
![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
ja się nauczyłem, że antybiotyku się z alkoholem nie miesza. w głowie mi się wiertarka udarowa zadomowiła
Łomatko, to cały dzień przespałeśJa sobie wyścigu nie mogłem odpuścić, pewnie wczoraj przed tym salonem Ferrari, oglądając te dwa FF rzuciłem dobry czar, bo dzisiaj wygrali
Z tym autobusem rzeczywiście pogoniłeś, ale ja miałem fajne dziewczyny
)) choć ta czarna z parkietu i tak była najlepsza
)) Zrobiłem już dzisiaj rundę honorową po Północnym, jest się gdzie rozpędzić
![]()