Ja nie pisze o diagnostyce gazu... Ja pisze o stanie silnika... Najlepiej sprawdzic to robiac mu chyba testy... Nie mam zamiearu nikogo przekonywac - to moje subiektywne oceny ktorych trzymalem sie przy zakupie... Podstawą jest znalezienie dobrego egzemplarza i to bez znaczenia czy ma gaz czy nie... Bo skreslanie auta z juz zamonotwanym gazem zeby sobie zrobic dodatkowy wydatek jest dla mnie pozbawione sensu...
Oczywiscie nie kazdy piec nadaje sie pod gaz - kolega tez nie napisal ile ma w portfelu i o jakich rocznikach/przebiegach rozmawiamy... Wiec nie uogolniajmy ze do czegos sie nadaje a do czegos nie... (moze troche uogolnilem ja :uszy: )
Ja tam sie nie wkurzam - pisze subiektywnie o tym co sam przeszedlem z zakupem auta... Gdybym byl napalony na ladnie wygladajacy egzemplarz to jezdzilbym innym autem tylko nie dosc ze bylbym jeszcze w plecy za instalacje gazowa to jeszcze sporo poszloby na remont pieca... dlatego pisze jeszcze raz - SWOJ MECHANIK I ASO i tu nie chodzi o Belle tylko o kazdy samochod ktory kupuje - dla mnie wydatek nawet 1 tys na zabawe z szukaniem i diagnostyka jest lepszy niz potem wydatki na poprawianie auta - bo tak naprawde nawet za ten 1 tys malo w takiej klasie auta da sie zrobic...