O tak, zapraszam do Czempinia
Na gokartach jeszcze nie byłem, a mam tak blisko, ale z alfistami to dlaczego nie!
Po wszystkim zapraszam na grilla do siebie![]()
O tak, zapraszam do Czempinia
Na gokartach jeszcze nie byłem, a mam tak blisko, ale z alfistami to dlaczego nie!
Po wszystkim zapraszam na grilla do siebie![]()
jestem chętny. termin po połowie kwietnia
Moze i ja sie wybioreTomasz moze razem pojedziemy,jeszcze moze fredi
![]()
Dokladnie przemekmuzeum motoryzacji u P. Pedy to jak najbardziej i myslalem zeby moze pozniej sie przeniesc moze na tor paintballowy http://www.paintball-lagowo.pl/ co ??? Co wy na ten temat ?? No chyba ze wiekszosc kolegow bedzie zeby zlot z Gostynia przeniesc rowniez w polowie do Czempinia??
![]()
Jasne, sprawdzę wszystko.
Wiem, że dla 1 osoby 10 min kosztuje 20 zł.
Może grupowo taniej, sprawdzę.
ojjj to widze ze bardzo drogo z tymi gokartami jest jesli za 10 min dla 1 os kosztuje 20 pln-ów. Jesli chodzi o moje zdanie to wole paintballale to tylko moja propozycja
Oby za chwile koszty spotu nie wyniosly tyle ile zlot w Tychach![]()
Tomek moim zdaniem kolega misiu7911 ma racje " niedlugo nasz maly spot moze przewyzszyc kosztami zlot w Tychach hehe " ja sie na gokarty nie pisze i wole paintballa a wiem ze dostajac kulki to od czasu dostania kulek to nie strzelasz do wszystkiego co sie rusza ( robi sie taki swoj maly poligon - tak jak w wojsku a bylem w wojsku i bylo suuuuper )tylko najpierw sie musza osoby gdzies schowac i wtedy kazdy do kazdego sie musi podkrasc aby zdobyc kogos baze ( lub wykonac jakies zadanie w danej konkurenci - tak bylo na spocie z Greciem i bylo super a biegalismy na paintballu kilka godz i 400 kulek starczylo mi nawet 400 kulek nie potrzeba bylo ;d a po drugie to po co maja mnie nadgarstki bolec ??
haha