Wycieraczki kupione, założone. Płaskie wyglądają lepiej, zobaczymy podczas deszczu jak z odgarnianiem, puki co na brudnej szybie płyn do spryskiwaczy i jest ok.![]()
Wycieraczki kupione, założone. Płaskie wyglądają lepiej, zobaczymy podczas deszczu jak z odgarnianiem, puki co na brudnej szybie płyn do spryskiwaczy i jest ok.![]()
Ostatnim razem kupiłem ori wycieraczki za prawie 100 zł i miałem je ponad 3 lata, gdyby nie to że włączyłem wycieraczki na mrozie z przymarzniętymi gumami do szyb to pewnie bym jeszcze z nimi jeździł.
Także nie wiem czy nie lepiej opłaca się zainwestować raz na długi czas ?
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
A ja polecam takie wycieraczki z zapasowymi gumkami firmy Alca Heyner http://sklep.trio.com.pl/index.php?p...ner-allseasons Zaplacilem za nie prawie 3 lata temu 60 zl ale inwestycja sie oplacila.Zarowno w Afie,Escorcie jak i Cuprze jezdza juz 3 lata i sa ok.Gumki byly juz wymieniane ale za te pieniadze nie wiem czy kupi sie cos lepszego.
U mnie w "Biedzie" zostały najdłuższe 52,5cm i oglądałem je ale nie wziąłem
Ale chyba podjadę i je łyknę (2,5cm na całym piórze to nie jest aż tak dużo) a jak będzie coś nie halo to sprezentuję teściowi![]()
a tylko jedną biedrone masz w mieście ?
nie ma sprawy Schnnazzi, a u mnie te wycieraczki w AR jeżdżą od jesieni tzn. tak koło sierpnia ich kupiłem, i są do tej pory jeszcze się trzymają, a zimą była wyprzedaż w Biedronce i były po 5.99 zł więc kupiłem komplet, teraz nie kupuję bo mam zapas, a że co jakiś czas są w sprzedaży więc bólu nie ma. A co chodzi o kupowanie markowych wycieraczek to uważam że nie jest to rzecz na której nie można oszczędzać, bo są ważniejsze (tarcze ham., klocki, opony, itp.) i one między innymi mają duży wpływ na bezpieczeństwo, a wycieraczki po prostu mają spełniać swoją rolę.
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia
co do tego bezpieczeństwa to wycieraczki jednak w czasie złych warunkow mają jednak dośc duże znaczenie ale skoro tańsze np z Biedronki też dają rade jak sie okazuje po opisach to jak było kiedyś w reklamie" bez sensu przepłacac", no i jak wczesnie j ktoś napisał jak sie zapomni np w zimie odlodzic i sie uruchomi przymarznięte wycieraczki to tych za 5-10 pln troche mniej szkoda
No własnie sam je ostatnio oglądałem i mam zamiar kupic.. za te pieniadze .. HEHE![]()
Super, dzieki za info koledzy. Ja mam od ponad 2 lat plaskie za 50zł komplet i sprawują się super. Sa firmy jakiejś.. DIPP. Ale nowy zestaw nie zaszkodzi kupić...
Zakupiłem jedną 52,5cm, drugą 50cm i jest OK2,5cm na całym piórze to nie dużo. Mi to przynajmniej nie przeszkadza
![]()