podziwiam gościa za odwagę - nowozakupionym autem, ze słabymi hamulcami,tak od razu sprawdzac prędkośc max...
podziwiam gościa za odwagę - nowozakupionym autem, ze słabymi hamulcami,tak od razu sprawdzac prędkośc max...
kolego "karmal" ja tobie współczuję, że nie boisz się wogule mieć samochód i robić nim korki pod częstochowa. A tak wogule najpierw zaputaj sie na jakiej autostradzie to było.
A tak wogole to czy kolega napisal ,ze ma kiepskie hamulce?Ja naprzyklad takiego czegos nie przeczytalem!
wybacz ale przez takich ludzi jak ty gina inni ludzie...stuknij sie w glowe zanim wsiadziesz do samochodu...do tego w alfie! nie masz sie czym chwalic osiolku!
a
i jescze jedno - auto sprawdzone w aso bez błędow a na trasie ledwo 210km/h wycisnąłem. (powinno być 228km/h) - prosze o weryfikację kolegów uzytkowników.
no i to zastanawianie się turbinki - masakra. (w mojej AR GT jest bez turbodziury) - co można z tym zrobić.
pozdrawiam Jarek[/QUOTE]
[QUOTE=tomekleczycki;857091]wybacz ale przez takich ludzi jak ty gina inni ludzie...stuknij sie w glowe zanim wsiadziesz do samochodu...do tego w alfie! nie masz sie czym chwalic osiolku!
przez takich jak ty to tylko są korki, i znowu kwestia samej prędkości ale nikt nie pyta gdzie i na jakiej drodze - to jest nasza mentalność, oskarżać bez pełnej wiedzy na dany temat.
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
dolot z turbiny do silnika - taka gróba rura idąca od lewej strony silnika i wpadająca prawie po środku z przodu.