jeśli masz dobrze ustawione światła i poprawnie zamontowane żarówki to nie mają prawa oślepiać - nie rozumiem sensu "testowania"
jeśli masz dobrze ustawione światła i poprawnie zamontowane żarówki to nie mają prawa oślepiać - nie rozumiem sensu "testowania"
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Polecam tungsram +90% w tej cenie rewelacja jak dla mnie.
gonzo mi polecił, ja też mogę. rok na nich jeżdżę i dają radę, ciut bielsze światło od standartowego philipsa. już nie pamiętam, chyba 30zł za 2 komplety- mijania i drogowe![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Mam u siebie żarówki helli takie jak saroo pisze +30 jak dobrze pamiętam światło jest na pewno białe, całkiem przyjemnie świecą, wytrzymały na pewno 15tkm, a o ich jakości niech świadczy to że po włożeniu silnika niedawno najpierw znikło jedno później się pojawiło a następnie znikły obydwa, myślałem że kable gdzieś poprzecinało ale okazuje się że ich żywot się zakończył tego samego dnia. W służbowym miałem te osramy śmigałem tylko w nocy po 500km i powiem tak jest bardzo zauważalna różnica, na prawdę dużo widać, Tylko trwałość nie jest już tak wysoka.
Audi S6 2.2AAN 95r 7.2014-??
Alfa 155 2.5v6 Super 92r 2008-11.2014
Alfa 155 2.5v6 92r - Dawca
Posiadam dużo części wiec jak coś proszę pisać.
zakupilem osramy, dzis zaloze popoludniu, a wieczorem cykne fotki jak to wyglada![]()
Mikelos skoro nie uwazasz ze jest sens testowania czegokolwiek to po co jest to forum ? skoro forum jest od wymiany pogladow, testow zeby ktos mogl sie zdecydowac pomiedzy roznymi rzeczami, doradzic itp itd, nie rozumiem Twojej wypowiedzijesli masz nadmiar pieniedzy zeby wyrzucic je w bloto i nie byc zadowolonym to prosze ale niektorzy chyba wola posluchac ludzi i ich opin/ocen.
raflooldz to wrzuc albo odezwij sie na privjakbys nie kupowal tez na drogowe(dlugie) to przeloz jak byc CI sie chciallo jak na drogowych jest efekt
![]()
Mikelos skoro nie uwazasz ze jest sens testowania czegokolwiek to po co jest to forum ? skoro forum jest od wymiany pogladow, testow zeby ktos mogl sie zdecydowac pomiedzy roznymi rzeczami, doradzic itp itd, nie rozumiem Twojej wypowiedzijesli masz nadmiar pieniedzy zeby wyrzucic je w bloto i nie byc zadowolonym to prosze ale niektorzy chyba wola posluchac ludzi i ich opin/ocen.
raflooldz to wrzuc albo odezwij sie na privjakbys nie kupowal tez na drogowe(dlugie) to przeloz jak byc CI sie chciallo jak na drogowych jest efekt
![]()
Nie wiem, czy da się przeliczyć żywotność żarówek na przebieg, w każdym razie ja mam Osram Night Braker, służą mi od mniej więcej roku, przejechałem coś około 10 tys. i oczywiście nadal działają, do 159 też takie założyłem - światła rewelacja.
a co powiecie o ledach w reflektory przeciwmgielne
warte zachodu?? czy moze lepiej włożyc wszedzie takie same zarowki??