2,5 tyś ? Lekko licząc to wychodzi ze ponad 1 tyś mechanik skasował za robotę czy takie ceny maja w ASO ?
2,5 tyś ? Lekko licząc to wychodzi ze ponad 1 tyś mechanik skasował za robotę czy takie ceny maja w ASO ?
lepszy pasek , lepsza pompa
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------
Oczywiście.
Wyślij zapytanie bezpośrednio na sklep@autosklep24.pl lub zadzwoń 42 661 40 40, 42 688 01 49.
Podaj nr VIN i hasło Alfaholicy.
Dayco produkuje dla Fiata - ma identyczny kształt zęba z paskami Originali Ricambi. Jako jedyna firma oferuje paski z powłoką teflonową do JTDM. Conti i Gates nie mają takich pasków w ofercie.
DOLZ to turecka produkcja z niskiej półki cenowej - to wszystko.
Do swojego auta założył bym Bugatii ewentualnie Airtex. Pompy Magneti Marelli są tańsze ale maja metalowe wirniki - jest to szanująca się firma.
Zajmujemy się gratami do makaronów od 15 lat + kilka lat doświadczenia serwisowego - jakich dowodów oczekujesz?
Nie mam zwyczaju odpowiadac niepoważnie.
ja polecam firmę SKF, jeżdżę na takim rozrządzie i sprawuje się świetnie
kupowalem rozrząd SKF 285pln + pompa wody SKF bodajże 70 pln + wymiana 300pln
w ASO POL-CAR zaproponowali mi kompletny rozrzad + wymiana w cenie 1400 pln do silnika 1.9 jtd 115KM czyli nawet nie jest źle. Podejrzewam że można by jeszcze zbic cene
1400 pln do silnika 1.9 jtd 115KM
Nie jest źle??? Przecież to kosmos. Sama wymiana rozrządu w jtd nie jest niczym skomplikowanym, a komplet części to koszt 400-500 (z lepszej półki).