74ah bądź 77ah, zależnie ile masz dodatkowych dupereli pobierających prąd przy odpaleniu
mogę polecić bosch s4/s5 lub centrę futurę
74ah bądź 77ah, zależnie ile masz dodatkowych dupereli pobierających prąd przy odpaleniu
mogę polecić bosch s4/s5 lub centrę futurę
Instrukcja mówi tyle, że jeżeli lampka pali się światłem ciągłym to jest to awaria zasilania lub zapłonu, jeżeli świeci się światłem przerywanym to jest to uszkodzenie katalizatora. Ja ilka dni temu miałem na wyświetlaczu taką kontrolkę, ale zniknęła po zrestartowaniu komputera. Jeżeli chodzi o spadek mocy to proponuję wycieczkę na hamownię- sprawdź ile mocy ubyło, póxniej podłącz auto pod kompa, zweryfikuj błędy i uszkodzenia, napraw je i znowu na homowniębędziesz przynajmniej miał pewność
Kupiłem Centre Future +, bodajże 74ah.
Jeśli chodzi o brak mocy, jest to błąd Motor Control System Failur, a na temat tego jest tutaj poświęcony specjalny wątek i chyba w tym kierunku muszę iść, z zaślepieniem EGRu włącznie.
Dzisiaj bądź jutro znajomy podepnie mi pod kompa więc powinienem wiedzieć więcej.
pozdro
miałem coś podobnego w TS-ie, po przekręceniu kluczyka wariowały wszystkie wskazówki, odbijały się od słupków ograniczających tak mocno że myślałem że się złamią. Też Wymieniłem akumulator i jest git, czasem był poprostu rozładowany i tak się działo.