to wrzuć do działu humor - może inni też się pośmieją
Dla Ciebie śmieszne, dla innych realne na chwilą obecną... Kto pyta nie błądzi i nie powinien być krytykowany... No chyba, że powstanie dział "rytyka" to ,myślę, że będziesz mógł się popisać
---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:41 ----------
sorry, "krytyka"*
złodziejstwo powinno być krytykowane. Jak Ciebie okradną to się będziesz cieszył? Raczej nie wydaje mi się. Za program płacisz tyle co 2 podłączenia pod kompa w warsztacie.
Tyle że temat to ZAKUP FESA a nie KRADZIEŻ FESA.
Tylko że temat zszedł na KRADZIEŻ FESA.
Życzę w takim razie powodzenia w kupowaniu oryginalnych płyt MP3... Głównie to kieruję do Acer'a. No bo skoro ja kogoś okradam, to Ty pewnie nie ściągałeś nigdy i niczego,prawda?... jak już nazywacie kogoś złodziejem to róbcie to konsekwentnie, także w odniesieniu do siebie (bo odbieram, że ktoś kto kradnie to złodziej)... żeby zaraz nie było postów, że nikt nikogo nie nazwał złodziejem
Nie ściągam mp3, słucham radia a do tego płyty jakie mam mi w zupełności wystarczają. Film z lovefilm + czasami kino, na więcej czasu nie mam. Oprogramowanie, sorry nie pamiętam kiedy pirata potrzebowałem (bo po co). Win7 zakupiony z lapem, 2 komputer z linuxem i po co mi kraść?.
Nie oceniaj mnie, jak mnie nie znasz.
Ty kradniesz bo "wszyscy" kradną? Tak się usprawiedliwiasz? Żenada kolego.
eeeee tam.. ściągajmy ile wlezie, ACTA nas nie dopadnie![]()
Po pierwsze to Ciebie nie oceniam. A po drugie wydaje mi się, że to wręcz niemożliwe żeby ktokolwiek nie ściągnął niczego nigdy. Bo wybacz, ale nie wydaje mi się żebyś biegał do sklepu po każdy program typu winrar, WMP, itd... piszesz "żenada kolego", a sam nie chcesz żeby Ciebie oceniać, bo Cię nie znam. Po raz kolejny apeluję o odnoszenie się do siebie samego tak jakbyś chciał żebym ja Ciebie traktował. W sumie tak, ściągam, bo jest taka możliwość. Jeżeli mam się komuś tym przyczynić, bo udostępnię FESa innym, to jest w tym coś strasznie złego?
---------- Post added at 09:34 ---------- Previous post was at 09:33 ----------
Udostępnię w sensie fizycznym, nie internetowym...